Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Giga Pets Plus-sarjan virtuaalilemmikki 1990-luvulta. Koirakenneli jossa saa kasvattaa ja hoitaa 8 eri rotua joista neljä adoptoidaan normaalisti ja toiset neljä "salaisilla" koodeilla. Jos hoidat ensin yhtä tarpeeksi hyvin voit adoptoida toisen ja niin edelleen.

Roduilla on eroa ulkonäössä, ruokinnassa, tempuissa jotka voivat oppia, ja luultavasti hoidon haastavuudessakin. Niitä voi:
- ruokkia
- leikittää
- kylvettää ja harjata
- käyttää lääkärissä
- kouluttaa/opettaa temppuja
- kurittaa
- siivota jätökset
- laittaa nukkumaan
- antaa jokaiselle oman nimen

Tässä on oikeat koiran äänet eli ne ei piippaa vaan vinkuu ja haukkuu. Jokaisella rodulla on omanlaisensa vinku ja haukku. Ominaisuuksiin kuuluu myös ääniaktivointi jolla voit puhumalla antaa sille herkun kun se tekee tempun oikein, komentaa sen hiljaiseksi jos se haukkuu jatkuvasti, ja takaisin ruudulle kun se kävelee pois. Se ei tunnista sanoja joten voit sanoa ihan mitä tahansa. Se toimii myös käsiä taputtamalla. Mikrofoni sitä varten on oikeassa yläkulmassa.

Ei käyttöohjeta, ei alkup. pakkausta. Ei paristoa. (Tarvitsee CR2032-pariston.) Myynnissä siis vain tuo Giga Pound. Tämä on kaikin puolin hyvässä kunnossa ja toimii loistavasti.

virtuaalilemmikki tamagotchi koira GigaPets Plus

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


70 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.6.2024 13:36
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.