Kuvaus

Geronimo  (DVD)     Import/Tuonti DVD

 

Todellinen amerikkalainen suurmies herää henkiin tässä räjähtävässä westernissä, jossa pääosaa esittää vaikuttava Wes Studi ja muissa osissa nähdään timantinkovat huippuosaajat Jason Patrick, Matt Damon, Robert Duvall ja Gene Hackman. 

Studi esittää legendaarista apassipäällikköä, joka vastusti valkoista maahantunkeutujaa viimeiseen asti. Valkoinen mies yrittää tehdä apassisoturista maanviljelijän, mutta kun lupaus toisensa jälkeen rikotaan, veri vetää jälleen sotapolulle.

Geronimo ja tämän pieni soturijoukko pakenevat reservaatista elääkseen jälleen vapaana kuin tuuli. Kenraali George M. Crook (Hackman) lähettää tuhansia miehiä hoitelemaan niskuroivan apassijoukon, mutta Geronimon nappaaminen ei olekaan niin helppoa...

Sotilaidenkin välillä on eroja: luutnantti Charles B. Gatewood (Patric) on myötämielinen Amerikan alkuperäiskansojen ahdingolle. Vanhan kaartin Al Sieber (Duvall) taas johtaa armeijan tiedustelijoita, ja seuraa Geronimon jalanjäljillä kuin verikoira. Märkäkorva vänrikki Britton Davis (Damon) taas on saapunut suoraan West Pointista keskelle elämänsä suurinta seikkailua.

 

Ensiesitysvuosi
1993

Ohjaus
Walter Hill

Käsikirjoitus
John Milius

Näyttelijät
Gene Hackman
Jason Patric
Robert Duvall
Matt Damon
Wes Studi
Kevin Tighe

 

Kesto:  110 min

Tekstitys:
suomi, ruotsi

R2


Britanniajulkaisu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


19,98 €
Sulkeutuu 113 vrk 15 h 59 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

19,98 € Sulkeutuu 113 vrk 15 h 59 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.