Kuvaus

Kuvaus LEVYISSÄ EI MOITITTAVAA BLU RAY Suomitekstei breakin bad avattava paksuhko julkaisuJULKAISUJA

Game of Thrones - Kausi 1 (2011), 560min
K-16, draama, seikkailu, toiminta, TV-sarja
kieli: englanti; tekstitys: suomi, ruotsi, norja, tanska
näyttelijät: Sean Bean, Mark Addy, Nikolaj Coster-Waldau, Michelle Fairley, Lena Headey, Emilia Clarke, Aidan Gillen, Iain Glen

HBO:n tuottama George R.R. Martinin bestseller-kirjasarjaan Tulen ja jään laulu perustuva uusi monipolvinen draama sijoittuu fantasiamaailmaan, jossa seitsemän kuningaskuntaa kamppailee valtaistuimen herruudesta. Täynnä kavaluutta ja petosta, jaloutta ja kunniaa sekä valloituksia ja vallanhimoa olevassa tarinassa palkintona on voitto - tai kuolema.

Game of Thrones - Kausi 2 (2011), 541min
K-16, draama, seikkailu, toiminta, TV-sarja
kieli: englanti; tekstitys: suomi, ruotsi, norja, tanska
näyttelijät: Peter Dinklage, Lena Headey, Nikolaj Coster-Waldau, Michelle Fairley, Emilia Clarke, Aidan Gillen, Iain Glen

HBO:n tuottama alkuperäinen eeppinen Game of Thrones -sarja kuvaa aatelissukujen keskinäistä peliä unohtumattoman lumoavaa maisemaa vasten. George R.R. Martinin bestseller-kirjasarjaan perustuvan draaman toinen tuotantokausi kihisee petollisuutta ja kavallusta, jaloutta ja kunniaa sekä valloituksia ja voittoja, kun fiktiivisen Westerosin maanosan kuninkaat kamppailevat valtaistuimen herruudesta.

Game of Thrones - Kausi 3 (2013), 560min
K-16, draama, seikkailu, toiminta, TV-sarja
kieli: englanti; tekstitys: suomi, ruotsi, norja, tanska
näyttelijät: Peter Dinklage, Lena Headey, Nikolaj Coster-Waldau, Michelle Fairley, Emilia Clarke, Aidan Gillen, Iain Glen

George R. R. Martinin menestyskirjoihin perustuvan Game of Thrones -hittisarjan kolmannella tuotantokaudella Westerosin taistelevat suvut Baratheon, Stark, Lannister, Rayder ja Targaryen jatkavat yhteenottojaan. Rautavaltaistuimen tavoittelussa koetellaan uskollisuutta ja liittojen kestävyyttä, valjastetaan lohikäärmeitä ja koetaan julmia kohtaloita.

 

Breaking Bad kertoo lukion kemianopettajasta Walter Whitesta(Bryan Cranston), joka saatuaan tietää sairastavansa parantumatonta keuhkosyöpää, alkaa valmistaa metamfetamiinia yhdessä vanhan oppilaansa Jesse Pinkmanin(Aaron Paul) kanssa, turvatakseen perheensä taloudellisen tilanteen ennen kuolemistaan. Walterin perheeseen kuuluu hänen vaimonsa Skyler (Anna Gunn) ja heidän lapsensa Walter Jr. (RJ Mitte) ja Holly (Elanor Anne Wenrich). Sarjassa esiintyvät myös Skylerin sisko Marie (Betsy Brandt) ja hänen aviomiehensä Hank (Dean Norris), joka on DEA-agentti. Walter palkkaa lakimiehen nimeltä Saul Goodman (Bob Odenkirk), jonka kautta hän tapaa yksityisetsivä Mike Ehrmantrautin (Jonathan Banks) ja huumeparoni Gus Fringin (Giancarlo Esposito). Viimeinen kausi esittelee kaksi merkittävää hahmoa nimeltä Todd Alquist (Jesse Plemons) ja Lydia Rodarte-Quayle (Laura Fraser).

HUOM:  Postin kautta toimitus ainoastaan!.YHT 10

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 18 vrk 5 h 15 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

49,90 € Sulkeutuu 18 vrk 5 h 15 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
muokattu 21.2. klo 12:58

Jos tämä Breaking Bad on koko sarja, siis myös ”kaksiosainen” viides kausi, niin tarjoan siitä yksistään toimituskuluineen 30€.

21.2. klo 12:53

Moi.en riko paketteja

muokattu 3.7. klo 11:53

Hei, onko Breaking Bad myös Blu Ray, levyt naarmuttomia ja löytyykö Suomi-txt?