Kuvaus

Frans Salonen ja Arvo Haapanen:Uusi puutarhakirja. 1. Yleisosasto, vihannestarha, hedelmätarha

  • WSOY, 6 painos, 1956; Kovakantinen kirja 588 sivua, 300 tekstikuvaa, 78 syväpainokuvaa; 6 värikuvaa
  • Pientä kulumaa ja haalistumaa kannen reunoissa, muuten siisti ja hyväkuntoinen kirja
  • HINTA: 3 euroa + toimituskulut pakettina 7 euroa =  10 euroa (HUOMIO: Samaan pakettiin mahtuu halutessa vielä muitakin saman myyjän kohteita yhteisillä toimituskuluilla. Katso esim. puutarha - Haku - Huuto.net)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja/kirjat/lehdet ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kohteen kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja/lehteä, niin älä maksa yksittäisiä kohteita ennen kuin koko paketin sisältö on selvä ja myyjä on ilmoittanut yhteiset toimituskulut)

Suomalaisen puutarhakirjallisuuden klassikko kirja, jossa paljon tietoa vanhoista hyvistä menetelmistä, sekä yleisistä, että jokaiselle vihanneslajille tai marja- tai hedelmälajille tyypillisestä viljelystä.

hakusanat: puutarha puutarhakirjallisuus maaseutu maanviljely vintage kirjat puutarhakirjat maaperä maalajit lannoitus kasvutekijät kotoiset lannoitteet komposti tuhka vihantalannoitus makkilanta karjanlanta maanparannus kylväminen ojitus kastelu rikkaruohot kasvulava lämpölavat veiljely lavoissa koulinta istutus peitääminen vihannekset vihannesviljely viljely avomaalla viljely lasin alla hedelmäpuut hedelmätarha marjapensaat suomalainen maajussi

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 108 vrk 1 h 39 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 108 vrk 1 h 39 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.