Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Francine Pascal: SÄRKYNEET SYDÄMET. Sweet Valley High 23. Suomentanut Inka Parpola. 1999 Otava (ensimmäinen painos). 166-sivuinen sidottu kirja, kannet ylipainettu, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Särkyneet sydämet (1999; Say Goodbye 1985) on 23:s Sweet Valley High -kirja. Elizabeth Wakefieldin sydän on särkynyt: hänen pitkäaikainen poikaystävänsä Todd Wilkins on yllättäen muuttamassa Vermontiin, joka on tuhansien kilometrien päässä Sweet Valleystä. Enää viikko ja Todd on poissa! Elizabethin kaksoissisar Jessica on uutisesta haltioissaan, sillä hänestä Todd on aina ollut tylsimys. Jessica alkaa innokkaasti etsiä siskolleen uutta poikaystävää. Mutta kun etsintä tuottaa tulosta, se uhkaa tuhota Elizabethin ja Toddin välit kokonaan!

 

2. Francine Pascal: UMPIKUJA. Sweet Valley High 25. Suomentanut Terhi Leskinen. 1999 Otava. 160-sivuinen sidottu kirja, kannet ylipainettu, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Umpikuja (1999; Nowhere to Run 1985) on 25:s Sweet Valley High -kirja. Elizabeth on hämmästynyt, kun Emily Mayer ilmoittaa haluavansa ryhtyä koulun lehden toimittajaksi. Emily on ennen kaikkea muusikko, ei kirjoittaja. Miksi ihmeessä hän on yht'äkkiä valmis luopumaan paikastaan The Droidsien rumpalina? Emily tunnustaa Elizabethille, että hänellä on ongelmia kotona. Ankara äitipuoli ei voi sietää häntä ja vielä vähemmän hänen musisointiaan. Mikä pahinta, isä tuntuu olevan samaa mieltä uuden vaimonsa kanssa. Pystyykö Elizabeth auttamaan Emilyä ennen kuin kotiolot käyvät sietämättömiksi?

 

3. Francine Pascal: JESSICAN MUODONMUUTOS. Sweet Valley High 32. Suomentanut Inka Parpola. 2000 Otava (ensimmäinen painos). 155-sivuinen sidottu kirja, kannet ylipainettu, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Jessican muodonmuutos (2000; The New Jessica 1986) on 32:s Sweet Valley High -kirja. Jessica Wakefieldistä on aina ollut mukavaa, kun hänellä on kaksoissisar. Mutta indenttisenä kaksosena oleminen ei ole enää yhtään hauskaa, jos muut eivät erota häntä ja Elizabethia toisistaan! Tyttöjen vanhemmat vain laskevat asiasta leikkiä, ja koulussakin Jessica sekoitetaan jatkuvasti siskoonsa. Lopulta hän päättää tehdä jotain todella repäisevää. Hän päättää uudistaa ulkonäkönsä perusteellisesti! Pian koko Sweet Valley High kohisee Jessican uudesta, eurooppalaisen hienostuneesta lookista. Mutta Elizabethia Jessican muodonmuutos kauhistuttaa. Tuntuu kuin hän olisi menettämässä kaksoissiskonsa lopullisesti.

 

4. Francine Pascal: KIELLETTY RAKKAUS. Sweet Valley High 34. Suomentanut Anneli Miljard. 2000 Otava (ensimmäinen painos). 144-sivuinen sidottu kirja, kannet ylipainettu, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Kielletty rakkaus (2000; Forbidden Love 1986) on 34:s Sweet Valley High -kirja. Maria Santellin ja Michael Harrisin kihlaus ei jää salaisuudeksi Sweet Valley High´n oppilaiden keskuudessa, mutta vanhemmilta uutinen on pidettävä salassa. Marian ja Michaelin suvut ovat olleet riidoissa jo vuosia, ja nuoria on kielletty tapaamasta toisiaan. Kihloissa oleminen vain ei ole niin romanttisen ihanaa kuin Maria on kuvitellut. Ennen niin suvaitsevainen ja itsenäinen Michael alkaa käyttäytyä yht'äkkiä omistavasti ja mustasukkaisesti. Mariasta alkaa tuntua, että hän ja Michael olivat paljon onnellisempia ennen suhteensa virallistamista. Pystyvätkö nuoret ratkaisemaan erimielisyytensä vai tuhoaako salakihlaus heidän välinsä ikuisiksi ajoiksi?

 

5. Francine Pascal: TAKA-AJATUKSIA. Sweet Valley High 44. Suomentanut Terhi Leskinen. 2001 Otava (ensimmäinen painos). 158-sivuinen sidottu kirja, kannet ylipainettu, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Taka-ajatuksia (2001; Pretenses 1988) on 44:s Sweet Valley High -kirja. Cara Walkerin mielestä hänen poikaystävänsä Steven Wakefield ei osoita hänelle tarpeeksi huomiota, vaan käyttäytyy pikemminkin välinpitämättömästi. Stevenin siskon Jessican mielestä suhteesta puuttuu jännitystä, ja hän kannustaa ystäväänsä Caraa tekemään jotakin asian hyväksi. Jessican neuvosta on kuitenkin enemmän haittaa kuin hyötyä. Steven muuttuu aina vain etäisemmäksi, ja jokin tuntuu painavan hänen mieltään. Mutta miksei Steven käänny huolineen tyttöystävänsä puoleen? Miksi hän on ottanut uskotukseen Abbie Richardsonin, sisarensa Elizabethin ystävän?

 

 Sweet Valley High –sarjan kirjat kertovat kuusitoistavuotiaista Wakefieldin kaksosista Jessicasta ja Elizabethista. He ovat kuin kaksi marjaa, nokkelia ja kauniita – mutta luonteeltaan aivan erilaisia. Niin kuin muidenkin koulutyttöjen, heidän elämänsä pyörii poikien, kiemuraisten ystävyyssuhteiden ja koulubileiden ympärillä. Huvittelunhaluisella Jessicalla on taipumus joutua hankaliin tilanteisiin, joista järkevämpi Elizabeth sitten saa hänet pelastaa. Sweet Valley High´ta käyvien vauhdikkaiden siskosten matkassa pääset tutustumaan koululaisten elämään Kalifornian auringon alla.

Francine Pascal (s. 1938 New York) on yhdysvaltalainen kirjailija. Hän vietti koko nuoruutensa synnyinkaupungissaan New Yorkissa, jossa kävi peruskoulun, lukion ja yliopiston, meni naimisiin ja sai kolme tytärtä. Hän ajatteli aluksi myydä idean Sweet Valley High´sta televisiosarjaksi, mutta päätyi ystävänsä ehdotuksesta kirjasarjaan. Jotkut tarinoiden ideoista hän sai tyttäristään, mutta suurin osa syntyi muistelemalla omaa nuoruuttaan ja aikuiseksi kasvamista. Vaikka Sweet Valley High -sarja on Pascalin nimissä, sen kirjoittamiseen on osallistunut ryhmä haamukirjoittajia. Pascal asuu vielä nykyäänkin New Yorkissa, mutta osan ajasta hän asuu Ranskan eteläosassa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 15 vrk 10 h 30 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 15 vrk 10 h 30 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.