Tuote on myyty käyttäjälle Casis74 hintaan 2,50 €

Kuvaus

Ostin tämän joskus vuosia sitten. Uskoakseni kyseessä saattaa olla ns. frankenwatch eli kellotaulussa lukeva Fortis saattaa pitää paikkansa tai sitten ei. Kellosepällä kävin näyttämässä ja hän vahvisti, että sisällä on tosiaan sveitsiläinen koneisto. Olisiko siis toimiva koneisto siirretty uuteen runkoon?

Kello on miellyttävän kokoinen ja lyhyen seurannan perusteella pysyy tyydyttävästi ajassa. Lasike saattaa olla hieman löysällä: kun domea täpyttelee sormenpäällä kuuluu vaimea klikkaus, vaikka mitään silminnähtävää liikkumista en erotakaan. Voi myös olla, että vaimea klikkaus liittyy mainittuun shock proof -rakenteeseen. Lasikkeessa näyttäisi myös olevan hienoinen naarmu - tämän luulisi tasoittuvan ihan kotikonstein akryylille tarkoitetulla polywatchilla. Laitetaan kuntoluokitukseksi varmuuden vuoksi "tyydyttävä".

Leveys ilman kruunua n. 35,5mm
Korkeus n. 43,5mm
Paksuus n. 10,8mm

Laittelen kellojani yksitellen ja hiljalleen tänne huutoon tai toriin. Hiukan erikoisempia led-kelloja tulossa, Citizenin titaanista ISO-suklaria ja sensemmosia. Mutta etsitään nyt tälle uusi omistaja ensin.

Nouto tai lähetys, maksutapoina toimivat käteinen, tilisiirto tai mobilepay. Lähetän ainoastaan Suomen sisällä. Lähettäessä postikulut lisätään hintaan. Jos ostat minulta useita tuotteita, pyrin mahdollisuuksien mukaan yhdistämään paketteja ja postittamaan mahdollisimman edulliseen hintaan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
2,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 30.4.2024 12:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.