Kuvaus

Kuvan kaltainen erittäin hyväkuntoinen sidottu kirja. Väri- ja mustavalko kuvitus.   

56 sivua 

4. painos 2009

ESITTELY:

Heimo Vesa on palannut! Tai eipä hän tainnut vielä mihinkään olla kadonnutkaan. Joka tapauksessa Pertti Jarla vyöryttää julki jo toisen albumillisen suuren suosion saanutta sarjakuvaansa. Fingerpori ilmestyy tällä hetkellä useissa sanomalehdissä, ja tämän albumin stripit ovatkin sarjan ystäville (ja vihamiehille) jo suurimmalta osaltaan lehtien sivuilta tuttuja.

Eikä Fingerpori mihinkään edeltävästä albumista ole muuttunut. Puujalkavitseihin ja pieniin törkeyksiin perustuvaa nasevasti sanailevaa sarjakuvaa tämä on. Kaikkia sarjan huumori ei tietenkään voi miellyttää, eivätkä kaikki vitsit osu oikein minullekaan, mutta kyllä Jarla homonymiansa parhaimmillaan mainiosti taitaa. Sanojen monimerkityksellisyyksiä löytyy yllättävistäkin vinkkeleistä, sekä hyvässä että pahassa. Tätä sarjaa on mahdotonta kuvitella käännettäväksi jollekin toiselle kielelle.

Jarlan Fingerpori nauraa kaikille ja kaikelle, eikä sarjalle tunnu olevan mikään pyhää. Poliittisesta korrektiudesta Fingerpori on kaukana, hillittömänkin kaukana. Mutta jos supersankarit ja toisaalta perverssit pikkurikolliset tai paavi ja Hitler kiinnostavat, tarjoaa Fingerpori 2 oikein mukavaa viihdettä ainakin pieninä paloina. Erityispisteet pitää antaa runsaalle kissahuumorille sekä stripille, jossa Neljä Ruusua pelastaa autoilijan pulasta Intiassa. Osuu ja uppoaa!

----------------------------------------------------------------------------------------

* Yhdistän ja postitan useampiakin voitokkaita huutoja.

* Lähetän paketin hyvinkin pian sen jälkeen, kun maksu on saapunut.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 105 vrk 21 h 35 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 105 vrk 21 h 35 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.