Kuvaus

Eva Illoinen: ILTAPÄIVÄLLÄ TULI LEVOTTOMUUS. 1989 Tammi. 223-sivuinen nidottu kirja, lukematon, esilehden yläreunasta leikattu noin sentin siivu, muuten täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Iltapäivällä tuli levottomuus (1980) on Eva Illoisen kymmenes teos. Jatta on kirjastoapulainen. Hänen miehensä on turvallinen, keski-ikäistyvä peruskoulun rehtori. Tytär on kiltti, koti on kaunis, taloudellisia huolia ei ole, ollaan rotaryja ja kuulutaan pikkukaupungin kermaan, leikitään samassa hiekkalaatikossa pankinjohtajien ja telakanjohtajien kanssa. Kaikki tuntuu olevan kunnossa, mutta silti jokin hiertää, elämä ei ole sitä miksi sen joskus kuvitteli. Valkoviinilasillinen auttaa, tai valkoinen rommi. Ensin niitä tarvitsee vain harvoin, sitten yhä useammin. Eva Illoinen on kirjoittanut suoran kirjan naisena olemisen kivusta, elämänpelosta ja ahdistuksesta, paosta alkoholiin, alkoholismista.

Eva Illoinen (o.s. Tikander, 1934 Uusikirkko, Viipurin lääni – 1987 Uusikaupunki) valmistui ylioppilaaksi 1953 ja filosofian kandidaatiksi 1957. Hän toimi äidinkielen opettajana Vakka-Suomen kauppaoppilaitoksessa. Esikoisteoksen, romaanin Joutilaat päivät (1965), jälkeen hän julkaisi useita naisten- ja nuortenkirjoja.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 7 h 35 min 47 s
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 7 h 35 min 47 s

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.