Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Suhteellisen siisti teräsmöhkäle. Leveyttä noin 36mm ilman nupin mittaa. Tämän päivän ollut ranteessa seurannassa ja hyvin tuntuisi pitävän aikaa.

Kellossa on myös ongelma, eli taulusta kiinnitystapit ilmeisesti puuttuu koska taulu liikkuu vähäisen määrän. Klo: 8-9 välissä ilmeisesti näkyy tapin kohta. Tässä on kaiketi lasike, ja siinä halkeama klo: 6-7 välissä.

On toki hyviäkin puolia, eli on ensinnäkin miellyttävän tuntuinen ranteessa. Rannekkeessa runsaasti isonnus ja pienennys mahdollisuutta, taitaa olla täyspitkä ranneke ja alkuperäinen.

Tässä myös erittäin hyvä pikapäivyrisäätö, nupista vetämällä vaihtuu päivämäärä.

Taulun kiinnitystappien uusiminen ei pitäisi olla mikään mahdoton homma. Laitetaan kuitenkin aloitushinnaksi sellainen että karsiutuu pois heti aluksi liian alhaiset huudot, ja kello löytää tiensä suoraan vaikkapa näiden keräilijälle, eikä kaiketi alkuperäinen rannekekaan ihan halpa ole. Voisin kyllä todeta että on teräskello aina terästä eikä kultaukset kulu kun niitä ei ole. Kuntoluokitukseen hyvä, no on ongelmia, mutta kello käy ja mielestäni on kohtuullisen siisti.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
120 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.4.2024 21:27
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.