Kuvaus

Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex -seerumi. Tehokkaasti kosteuttava, ikääntymisen merkkejä vähentävä suosikkiseerumi. Uusi, avaamaton tuote. Ei pahvipakkausta.

Koko: 30ml

Ovh. 98€ (kicks.fi)

 

Estée Lauder Advanced Night Repair Serum 30 ml

Tehokasta yönaikaista uudistumista, joka tekee ihosta hehkuvan ja nuorekkaan. Antaa välitöntä hehkua. Kosteuttaa tehokkaasti.

Advanced Night Repair tekee ikääntymisen merkeistä vähemmän näkyviä.

Koostumus sisältää ainutlaatuisen ChronoluxCB™-teknologiamme, joka auttaa ihoa tehostamaan sen luontaista yön aikana tapahtuvaa korjautumista. Sisältää myös hyaluronihappoa, luonnon ”kosteusmagneettia”, joka auttaa sitomaan kosteutta.

Juonteet ja rypyt näkyvät merkittävästi vähemmän. Yli 75 % naisista koki, että heidän ihonsa näytti nuorekkaammalta jo 4 viikon kuluttua. Iho tuntuu sileämmältä, kosteutetulta ja vahvemmalta. 82 % koki, että iho oli välittömästi kosteutettu. Iho näyttää nuorekkaammalta, hehkuvalta ja tasaisemman sävyiseltä. 83 % naisista koki, että heidän ihonsa näytti hyvinvoivalta, raikkaammalta ja levänneemmältä jo 4 viikon kuluttua.

Patentoitu vuoteen 2033 saakka. Sopii kaikille etnisyydestä riippumatta. #1 seerumimme, joka taistelee tehokkaasti useita ikääntymisen merkkejä vastaan

https://www.kicks.fi/estee-lauder/ihonhoito/kasvojenhoito/kasvoseerumit/advanced-night-repair-serum-30-ml

 

Kannattaa tarkistaa muutkin kohteeni, yhdistelen postikuluja aina kun mahdollista.

Hakusanat: estee lauder / seerumi / serum / kasvoille 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 24 vrk 4 h 5 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

35 € Sulkeutuu 24 vrk 4 h 5 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.