Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Muumi erikoismukit , käyttämättömät , tarralliset

Muumilaakso 2017
Arabia on toteuttanut tämän erikoismukin yhteistyössä Tampereen taidemuseon kanssa, jonne Tove Jahnsson lahjoitti lähes koko taidekokoelmasa jo vuonna 1986. Kokoelma käsittää lähes 2000 erillaista työtä ja kokoelma saakin aivan uudet puitteet kun maailman ainoa ja ensimmäinen Muumimuseo avattiin kesällä 2017.
Kuvitus on peräisin Tove Janssonin Taikurinhattu-kirjan kansikuvituksesta ja sen alkuperäiset sävyt tuovat ihanan retromaisen vivahteen mukiin. Taikurinhattu tarina alkaa siitä kun Muumipeikko ystävineen löytää vuorelta oudon hatun ja vievät sen Muumitaloon.
Muki ilmestyi myyntiin toukokuussa 2017 ja sen myynti loppu vuoden 2017 lopussa.

Stockman muki 150 ( 2012)
Hahmot: Muumipeikko, Vilijonkka, Hattivatit, Pikku Myy, Nipsu, Niiskuneiti, Nuuskamuikkunen
Moomin Mug Stockmann 150 special mug

Seikkailu-mukissa on vauhti päällä. Muumipeikko juoksee etualalla tuulispään lailla. Toisella puolella mukia on havaittavissa muuta Muumilaakson väkeä kulkemassa alamäkeen pieninä mustina hahmoina, joista ääriviivojen perusteella ainakin Hemuli on tunnistettavissa.
Tässä mukissa on pientä maailmanlopun meininkiä, mikä viittaa vahvasti pyrstötähden iskeytymiseen maahan.

Muki 0,3l Seikkailu Muutto
Muumit pakenevat Pyrstötähteä ja pakkaavat mukaansa vain tärkeimmät tavarat. Pyrstötähti leijuu taivaalla päivä päivältä kasvaen ja iskee maahan aivan pian. Muumiperhe päättää paeta muiden mukana ja pakkaa mukaansa vain kaikkein tärkeimmät tavarat.

ARABIA MUUMI ERIKOISMUKI , ILTAPURJEHDUS 2010
Iltapurjehdus-muumimuki julkaistiin keväällä 2010 Tove Janssonin ensimmäisen muumikirjan, Muumit ja suuri tuhotulva, 65-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Muki ensiesiteltiin Muumit merellä -näyttelyssä, joka järjestettiin Helsingin Stockmannin Argoshallissa 19.-28.2.2010.
Juhlamukin teemaksi valikoitui luontevasti meri, sillä se oli lähellä Tove Janssonin sydäntä koko hänen elämänsä ajan. Taiteilija Tove Slotte yhdisti Iltapurjehdus-mukiin elementtejä kolmesta eri Tove Janssonin piirtämästä kuvasta, ja onnistui luomaan kokonaisuudesta erittäin tunnelmallisen kuvan merestä auringonlaskun aikaan.

Postitankin ostajan maksaessa kulut

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


450 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 1.5.2024 15:43
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.