Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko noin A2 tai 60x40 +/- pari senttiä. Kunto kuvanmukainen. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia; kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Vauhtihurjat (1978)
High-Ballin'
aka Iron Duke iskee takaisin ; Convoy II ; Gangsterzy szos ; Heißer Asphalt ; High Ballin - öset ; Truck drivers ; Trucker

KAASU POHJASSA JA TULI HÄNNÄN ALLA.
Rekkauskit eivät ole väkivaltaista eivätkä liioin pelokasta sukua. Mutta kun äkkiä rekka rekan perään ryöstetään ja kuskit jätetään tien laitaan, niin silloin sitä tulee hiukan mietteliääksi. Kun osoittautuu, että ryöstöjen takana on rikollisliiga, niin ensin sitä pelästyy ja sitten suuttuu - aivan kuten Duke (Jerry Reed). Hän kutsuu avukseen vanhan kaverinsa Ranen (Peter Fonda). Alkaa sykkivä mielipuolinen takaa-ajo. Kun gangsterit valitsevat joukostaan pahimman tyypin, niin Duke ja Rane valtsevat gangstereita vastaan seksikkäämmän - Pickupin (Helen Shaver). Sitten hiuksianostattava ja toiminnalla ladattu takaa-ajo jatkuu, eikä pääty ennen kuin olet kokenut Villin Lännen - rekan näkökulmasta ja olet seurannut mahtavaa pelastusoperaatiota Duken ja Ranen tullessa Pickupin avuksi - saattueenaan heillä on 50 18-pyöräistä rekkaa.

Ohjaus:
Peter Carter

Käsikirjoitus:
Paul F. Edwards
Richard Robinson
Stephen Schneck

Näyttelijät:
Peter Fonda
Jerry Reed
Helen Shaver
Chris Wiggins
Chris Langevin
David Ferry
Harvey Atkin
Leslie Carlson
Myrna Lorrie
Mary Pirie
Wendy Thatcher
Arnie Achtman
Ardon Bess
George Buza
Alan Crofoot

Maa: Canada / USA

Genre: Action / Drama

Kategoria: Canuxploitation

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha vintage original finnish poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
14 €
Ilmoitus on sulkeutunut 7.4.2024 15:20
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.