Tuote on myyty käyttäjälle H6 hintaan 70 €

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko noin A2 +/- pari senttiä. Kunto kuvanmukainen.
Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia; kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Rautakauppias Uuno Turhapuro, presidentin vävy (1978)
aka Hardware Dealer Numbskull Emptybrook, the President's Son-in-Law ; Järnhandlaren Uuno Turhapuro - presidentens svåger ; Järnhandlaren Uuno Turhapuro, presidentens måg ; Rautakauppias UKK Turhapuro, presidentin vävy

Uuno Turhapuron appi on nimitetty puolueensa presidenttiehdokkaaksi. Mahdollisuudet tulla valituksi ovat ilmeisen hyvät. On vain yksi uhkaava este - Uuno.
Hankkiakseen Uunolle kunniallisen ammatin ja samalla pitääkseen tämän erossa vaalikampanjastaan suorituttaa appi Uunolle ammatinvalintatestin, joka osoittaa Uunon soveltuvan erinomaisesti vain rautakaupan myyjäksi.
Homma kuitenkin epäonnistuu, ja paikatakseen asemiaan appensa silmissä kehittää Uuno kaksoisvelihahmon, joka on muka tullut Amerikasta tapaamaan veljeään Uunoa ja samalla tukemaan rahallisesti Uunon apen vaalikampanjaa.

Ohjaus:
Ere Kokkonen

Käsikirjoitus:
Spede Pasanen

Näyttelijät:
Vesa-Matti Loiri
Marjatta Raita
Marita Nordberg
Tapio Hämäläinen
Spede Pasanen
Simo Salminen
Juhani Kumpulainen
Liisa Paatso
Kauko Helovirta
Aarno Sulkanen
Olavi Ahonen
Aapo Vilhunen
Jukka Virtanen
Hannele Lauri
Pertti Palo

Maa: Finland
Genre: Comedy

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, kahvilaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste vanha vintage original finnish movie poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
70 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.5.2024 15:57
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.