Tuote on myyty käyttäjälle tunajones hintaan 2 €

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko n. A2.

Petetty (1988)
Betrayed
aka Summer Lightning ; Atraiçoados ; Betrayed - tradita ; Camí de la traïció, El ; Förådd ; Forrådt

Liberaalinen ja suorapuheinen radio-ohjelman vetäjä murhataan pysäköintihallissa. Eräs silminnäkijä näkee mahdollisen murhaajan auton ja painaa mieleensä osan rekisterinumerosta. Auton omistaja jäljitetään ja FBI:n tutkija Cathy Weaver lähetetään "piilopoliisina" tutkimaan asiaa. Auton omistaja on nuori nebraskalainen maanviljelijä Gary Simmons, leskeksi jäänyt kahden lapsen isä. Cathy huomaa rakastuvansa Garyyn ja on vakuuttunut tämän syyttömyydestä. Hänen käsketään kuitenkin jatkaa tutkimuksia, ja pian Cathylle paljastuu, että Gary on jäsenenä maanlaajuisessa rasistijärjestössä, joka pyrkii "palauttamaan maan oikeille amerikkalaisille" ja syyttää kaikista valkoista väestöä kohdanneista takaiskuista erirotuisia. FBI pakottaa järkyttyneen Cathyn jäämään Garyn luo siihen asti, että järjestön jäsenistöstä valtaosa saadaan paljastettua.
 
Ohjaus:
Costa-Gavras

Käsikirjoitus:
Joe Eszterhas

Näyttelijät:
Debra Winger
Tom Berenger
John Heard
Betsy Blair
John Mahoney
Ted Levine
Jeffrey DeMunn
Albert Hall
David Clennon
Robert Swan
Richard Libertini
Maria Valdez
Brian Bosak
Alan Wilder
Clifford A. Pellow

Maa: USA / Japan

Genre: Drama / Thriller / Action / Romance

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.


elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promojuliste promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha retro originaali vintage original poster suomalainen suomi suomenkielinen tampere jyväskylä taulu sisustus sisustustaulu olohuone makuuhuone huone baari kotibaari kahvila kuppila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
2 €
Ilmoitus on sulkeutunut 24.3.2024 20:23
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.