Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko 100x70.

Marie Antoinette
Draama

Oscar-voittaja Sofia Coppola tuo valkokankaalle tuoreen tulkinnan Ranskan legendaarisen teinikuningattaren, Marie Antoinetten elämästä.
Kuningas Ludvig XVI:n (Jason Schwartzman) kihlattu, naiivi Marie Antoinette (Kirsten Dunst) joutuu 14-vuotiaana rikkaaseen Ranskan hoviin, joka on skandaalien ja salaliittojen kyllästämä. Yksin, ilman opastusta ja tuuliajolla vaarallisessa maailmassa nuori Marie Antoinette kapinoi Versaillesin eristäytynyttä ilmapiiriä vastaan ja samalla hänestä tulee Ranskan väärinymmärretyin hallitsija.
Tarina alkaa, kun 14-vuotias Marie Antoinette joutuu eroon perheestään ja ystävistään Wienissä. Kaikki omaisuus otetaan häneltä pois ja hänet siirretään Pariisin lähelle Versaillesiin, Ranskan tuhlaavaisen kuninkaallisen hovin hienostuneeseen ja turmeltuneeseen maailmaan.
Marie Antoinette on vain pelinappula järjestetyssä avioliitossa, jonka tarkoitus on vakiinnuttaa kahden valtion välinen harmonia. Hänen teini-ikäinen aviomiehensä Ludvig, kruununprinssi, on Ranskan valtaistuimen perijä. Mutta Marie Antoinette on huonosti valmistautunut olemaan sellainen hallitsija, jota Ranskan kansa kaipaa. Hepeniensä alla hän on suojattua elämää viettänyt, pelokas ja hämmentynyt nuori nainen, joka on pahojen panettelijoiden, vilpillisten imartelijoiden, taustavaikuttajien ja juorujen ympäröimä. Asemansa etiketin vankina Marie Antoinetten on yritettävä sopeutua Versaillesin monimutkaiseen ja petolliseen maailmaan.
Marie Antoinetten uuden aviomiehen Ludvigin välinpitämättömyys lisää hänen murheitaan. Avioliitto ei saa täyttymystään peräti seitsemään vuoteen. Kömpelö tuleva kuningas osoittautuu surkeaksi rakastajaksi, joka saa aikaan vakavaa huolestumista (ja hillitöntä juoruilua) siitä, ettei Marie Antoinette ikinä saa perillistä.
Riippumatta siitä, ihaillaanko Marie Antoinettea hänen moitteettomasta tyylistään tai parjataanko häntä kyvyttömyydestä olla yhteydessä alamaisiinsa, häneen reagoidaan aina voimakkaasti. Silti hän kypsyessään alkaa hitaasti löytää paikkansa vaimona, äitinä ja kuningattarena - vain joutuakseen traagisesti mukaan veriseen vallankumoukseen, joka muuttaa Ranskan ikuisiksi ajoiksi.

Ohjaus: Sofia Coppola
Pääosissa: Kirsten Dunst, Jason Schwartzman, Judy Davis, Rip Torn, Rose Byrne, Asia Argento, Molly Shannon, Shirley Henderson, Danny Huston, Steve Coogan

Ensi-ilta: 3.11.2006
Levittäjä: Nordisk Film

elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva video juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promojuliste promootio videovuokraamo vuokraamo videojuliste aito alkuperäinen originaali original poster suomalainen suomi suomenkielinen tampere jyväskylä taulu sisustus sisustukseen sisustustaulu olohuone makuuhuone huone baari kotibaari kahvila kuppila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
6 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.5.2024 10:51
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.