Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko noin A2 tai 60x40 +/- pari senttiä. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Likaiset lahjukset (1987)
The Big Easy
aka The Big Crackdown ; Große Leichtsinn, Der ; Acerto de Contas ; Big Easy - brivido seducente ; Brottsplats New Orleans ; Epikindyni iremia sti Nea Orleani

USA:SSA MAFIA HALLITSEE KAIKKEA – JOPA POLIISILAITOSTAKIN
New Orleans:Hummereittien risteysasema, rikollisten paratiisi ja mafian hallintoalue. Apulaispiirisyyttäjä Anne Osborne saapuu tutkimaan poliisien lahjusten ottoa sekä hiljattain sattuneita mafian jäsenten murhia. Murhia tutkivan Remy McSwainin toimintatavat ovat Annen mielestä epäilyttäviä ja myöhemmin Remyä vastaan nostetaankin syyte lahjusten vastaanotosta. Syyte raukeaa kun todisteet tuhoutuvat, mutta Annella on edelleen omat epäilyksensä. Kaikesta huolimatta he ryhtyvät yhdessä tutkimaan yhä sekavampaa rikosvyyhteä ja joutuvat tajuamaan, että vihollinen voi löytyä myös omalta puolelta: useat poliisit ovat sekaantuneet lahjusten ottoon ja yhteistyöhön mafian kanssa. Kuka on murhakäskyjen ja todisteiden tuhoamisen takana, onko se mafia, voisiko se olla joku poliisijohdosta?

Ohjaus:
Jim McBride

Käsikirjoitus:
Daniel Petrie Jr.

Näyttelijät:
Dennis Quaid
Ellen Barkin
Ned Beatty
John Goodman
Lisa Jane Persky
Ebbe Roe Smith
Tom O'Brien
Charles Ludlam
Grace Zabriskie
Marc Lawrence
Solomon Burke
Gailard Sartain
Jim Chimento
Edward St. Pe
Robert Lesser

Maa: USA

Genre: Crime / Action / Drama / Mystery / Romance

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha vintage original finnish poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
11 €
Ilmoitus on sulkeutunut 2.6.2024 18:42
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.