Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko noin A2 tai 60x40 +/- pari senttiä. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Kotia päin (1989)
aka Homebound ; Heimwärts ; Verso casa

Oulun vankilan karussa kirkossa Elli Nyman sanoo "tahdon" ja saa omakseen Kurkelan, pian vapautuvan vankilakundin. Elli on onnellinen, kun saa baariinsa ulosheittäjän ja sänkyynsä lämmittäjän. Mutta Ellin aikamiespoika Mika (ILKKA KOIVULA) ei ole tunteistaan lainkaan varma.
Ellin onni alkaa rakoilla, kun Kurkelassa ilmenee sadistisia taipumuksia. Seisottaa Elliä alastomana parvekkeella ja uhkaa tappaa. Sitten Helsinkiin muuttanut Mika saa äidiltään soiton: "Tule pian". Mika jättää kaiken ja palaa Ouluun. Oven avaa outo mies, ja kylpyammeessa on ruumis...

Ohjaus:
Ilkka Järvi-Laturi

Käsikirjoitus:
Annina Enckell
Ilkka Järvi-Laturi
Outi Nyytäjä

Näyttelijät:
Ilkka Koivula
Jonna Järnefelt
Leena Suomu
Risto Tuorila
Matti Viironen
Paavo Takkinen
Heimo Koskelainen
Kristoffer Möller
Minna Turunen
Tom Warras
Leo Lämsä
Seppo Sassali
Hannu Mällinen
Arto Heikkilä
Matti Räty

Maa: Finland

Genre: Drama / Thriller

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha vintage original finnish poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 7.4.2024 15:07
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.