Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko noin A2 tai 60x40 +/- pari senttiä. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Fletch - hän elää (1989)
Fletch Lives
aka Fletch - han lever ; Les vies de Fletch ; Autant en emporte Fletch! ; Fletch 2 - Der Troublemaker kehrt zurück ; Fletch - Cronista d'assalto ; Fletch revive

Amerikan suosituin naamataulu on palannut ...muistathan kaverin, joka vaihtaa valepukua yhtä usein kuin muut kalsareitaan!
Sankarimme perii maatilan Louisianassa. Niinpä hän pakkaa parhaat irtoviiksensä ja muun rekvisiitan ja matkustaa syvälle Etelään elämään kunnon elämää. Mutta hän ehtii hädin tuskin kotiutua, kun jo löytää sängystään ruumiin ja joutuu itse kaltereiden taakse.
Mutta Fletch ei ole se, joka heittää pyyhkeen kehään ensimmäisenä - varsinkaan silloin, kun voi antaa kunnon läksytyksen likaiselle gangsterille.

Ohjaus:
Michael Ritchie

Käsikirjoitus:
Gregory McDonald
Leon Capetanos

Näyttelijät:
Chevy Chase
Hal Holbrook
Julianne Phillips
R. Lee Ermey
Richard Libertini
Randall 'Tex' Cobb
Cleavon Little
George Wyner
Patricia Kalember
Geoffrey Lewis
Richard Belzer
Phil Hartman
Titos Vandis
Don Hood
Dennis Burkley

Maa: USA

Genre: Comedy / Mystery / Crime

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha vintage original finnish poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
24 €
Ilmoitus on sulkeutunut 21.4.2024 15:41
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.