Tuote on myyty käyttäjälle T-Viita hintaan 13 €

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko 100x70. Kaksipuolinen. Takapuolelle kirjoitettu elokuvan nimi.
Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia; kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Challengers
Draama

Visionäärisen elokuvantekijän Luca Guadagninon ”Challengersin” tähtenä on Zendaya Tashi Duncanina, entisenä tennispelaaja- ihmelapsesta valmentajaksi ryhtyneenä luonnonvoimana, joka ei pyytele anteeksi peliään kentällä eikä kentän laidalla. Tashin strategia otteluita häviävän aviomiehensä (Mike Feist) pelastamiseksi saa yllättävän käänteen, kun tämän täytyy kohdata hukassa oleva Patrick (Josh O’Connor) – entinen paras ystävä ja Tashin entinen poikaystävä. Menneisyyden ja nykyisyyden törmätessä ja jännitteiden noustessa Tashin täytyy kysyä itseltään, mitä voitto maksaa.
Oscar- ja BAFTA-ehdokas Guadagnino (”Call Me By Your Name”, ”Rakkautta italialaisittain”) ohjaa Justin Kuritzkesin käsikirjoituksesta. Elokuvan tuottavat Amy Pascal, Guadagnino, Zendaya ja Rachel O’Connor, ja Bernard Bellew toimii eksekutiivituottajana.
Golden Glode –voittaja Zendaya (”Dyyni”-elokuvat, ”Euphoria”) näyttelee Golden Globe- ja SAG Award –voittajan ja BAFTA-ehdokas Josh O’Connorin (”The Crown”) sekä BAFTA-ehdokas Mike Feistin (”West Side Story”) rinnalla.

Ensi-ilta: 26.4.2024
Levittäjä: Warner Bros. Finland Oy
Ohjaaja: Luca Guadagnino
Pääosissa: Zendaya, Josh O'Connor, Mike Faist

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, kahvilaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha vintage original finnish movie poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
13 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.5.2024 17:29
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.