Kuvaus

Tuotteen Electrolux LIR60430 hob Black Built-in 60 cm Zone induction hob 4 zone(s) kuvaus


Electrolux LIR60430 keittoalueen musta sisäänrakennettu 60 cm induktiokeittotaso, 4 keittoaluetta

Tuo tyylikkyyttä ja tehokkuutta keittiöösi Electrolux LIR60430 induktiokeittotasolla. Tämä musta sisäänrakennettu keittoalue tarjoaa monipuolisuutta ja helppokäyttöisyyttä ruoanlaittoon.

Tehokas induktioteknologia

Induktiokeittotaso hyödyntää tehokasta induktioteknologiaa, joka lämmittää pannun tai kattilan suoraan. Tämä tarkoittaa nopeampaa lämmitysaikaa ja tasaisempaa lämpöjakautumista. Voit säätää lämpötilaa tarkasti haluamallesi tasolle, jolloin ruoanlaitto onnistuu aina täydellisesti.

Neljä keittoaluetta

Tämä Electroluxin keittoalue tarjoaa neljä erillistä keittoaluetta, jotka mahdollistavat useiden ruokien valmistamisen samanaikaisesti. Voit keittää pastaa, paistaa lihaa ja hauduttaa kastiketta yhtä aikaa ilman, että maut sekoittuvat toisiinsa.

Helppo puhdistaa

Keittoalueen lasipinta on helppo pitää puhtaana. Tarvittaessa voit pyyhkäistä sen nopeasti kostealla liinalla. Lisäksi musta väri on käytännöllinen, sillä se ei näytä likaisuutta yhtä helposti kuin vaaleammat värit.

Sisäänrakennettu muotoilu

Electrolux LIR60430 keittoalue on suunniteltu sisäänrakennettavaksi, mikä tekee siitä tyylikkään ja saumattoman osan keittiötäsi. Se sopii täydellisesti moderniin ja minimalistiseen sisustukseen.

Turvallisuusominaisuudet

Tämä induktiokeittotaso on varustettu useilla turvallisuusominaisuu

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 42 vrk 12 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

389 € Sulkeutuu 42 vrk 12 h 53 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.