Kuvaus

Två böcker av Susanna Ehdin - 1) Den självläkande människan / 2) Finn din inre styrka - säljes en och en eller båda tillsammans. PRIS: 2 euro per bok + frakt 4 euro som brev (1-2) böcker inom Finland och Åland = 6 euro ELLER båda böckerna tillsammans 4 euro + frakt 6 euro som spårbart paket hem i brevlådan inom Finland (utom till Åland: fråga säljaren) = 10 euro

  • Presentation av böckerna nedan!
  • GÖR SÅ HÄR: Klicka Osta = Köp, så får du ett automatiskt mejl från huutonet. Där hittar du säljarens epostadress och kontonummer. Meddela säljaren ifall du vill köpa bara den ena av böckerna. Betala boken/böckerna + fraktkostnaderna eller be säljaren om räkning. Om du beställer flera objekt av samma säljare kan du vänta med att betala tills hela paketets innehåll är klart. Meddela säljaren vad paketet ska innehålla så skickar hen en räkning mejl.
  • Postpaket till Åland är dyrare än paket inom övriga Finland. T.ex. 7 euros paket till finska fastlandet kostar motsvaras av 12 euros postpaket till Åland eller 11 euros matkahuolto-paket till bl.a. Mariehamn. Fråga säljaren om fraktkostnader utanför Finland.

BÖCKERNA SOM SÄLJES HÄR:

1) Susanna Ehdin: Den självläkande människan

  • Månpocket 2002; 355 sidor; boken är i gott skick

Forskaren och författaren Sanna Ehdin Anandala (Susanna Ehdin) var först med att sätta fokus på vår naturliga självläkning och boken Den självläkande människan var banbrytande när den kom 1999. Den blev en internationell succé med 400 000 sålda exemplar i tio länder.

Sanna Ehdin Anandala, PhD och immunolog, är en uppskattad föreläsare, författare och en av Skandinaviens främsta företrädare för den nya hälsorörelsen. Hon har samlat erfarenhet från 12 års biomedicinsk forskning och över 20 års studier i självläkning och helhetshälsa till sin unika helhetssyn i 13 böcker, vilka sålt i över en miljon exemplar i tio länder. Sanna har rönt stor framgång i Sverige och internationellt, blivit utsedd till Sverige bästa talare och röstades fram som Sveriges bästa hälsoblogg år 2011 och 2012.

Det nya hälsomedvetandet sätter människan i centrum. Inom oss finns en naturlig kraft som gör att vi läker och håller oss friska. Men för att självläkningen ska fungera måste vi ha tillräckligt med energi som stärker kroppens friskprocesser i form av näringsrik mat, vitaminer, mineraler, motion, glädje, avkoppling och ett rikt känsloliv. Genom att vi själva tar makten över vår hälsa kan vi aktivt påverka både det kroppsliga och det mentala välbefinnandet. Allt som fyller oss med sann glädje och ger livet en mening stimulerar självläkningen. Susanna Ehdin har doktorerat i immunologi och under många år forskat om sambandet mellan människans psykiska och fysiska hälsa. I Den självläkande människan skriver hon personligt, engagerat och tankeväckande om det nya hälsotänkandet. Boken innehåller mängder av konkreta råd om vad man själv kan göra för att må bättre.

---------------

Sanna Ehdin: Finn din inre styrka

  • Månpocket, 2008; i gott skick; liten prislappsskada på bakpärmens yta

Vill du känna dig tillfreds och uppleva lycka och välmående på insidan? Det är sådant som inte kan mätas i pengar eller på annat sätt på utsidan. Men det skapar livslångt inre välbefinnande och ökar sannolikheten för att du även lyckas på utsidan. Därför kan yttre och inre framgång gå hand i hand. Sanna Ehdin beskriver här hur du kan välja vägen till inre framgång och det är lättare än du tror.

Det handlar om att skapa liv och hälsa i balans genom att utgå från sig själv, möta sig själv och de utmaningar man ställs inför. Och att använda utmaningarna och de relationer man har för att växa och mogna som människa. Att göra medvetna val och odla känslor av välbefinnande och lycka. Det man tänker på får man mer av!

sökord självhjälp mental hälsa sjukdom alternativ medicin immunförsvaret sjukdomar lycka livskvalitet elämäntaito onnellisuus psykologia psykologia terveys vaihtoehtoinen lääketiede sairaudet immunologia självmedvetande självkännedom självbild postitivt tänkande

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 111 vrk 13 h 38 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2 € Sulkeutuu 111 vrk 13 h 38 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.