Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Jos etsit imuria, joka todella ottaa pölypalloista mittaa kaikenlaisilla lattioilla, niin Dyson V15s Detect Submarine -langaton imuri saattaa juuri olla sun juttu. Tämä huippuvehje yhdistää viimeisimmän teknologian ja nokkelat ominaisuudet, jotka tekevät siivouksesta niin paljon helpompaa ja tehokkaampaa. Sanalla sanoen, se tarjoaa kodillesi sitä vipinää ja kiiltoa, jonka se ansaitsee.

Imuri ostettu 09.10.2023 ja takuuta Dyson myöntää tuotteelle ja sen osille kahden vuoden ajan, joten imuroida saat ilman huolia vuoden 2025 loppupuoliskolle saakka!

 

Mitäs siitä löytyy?

  • Dyson V15s Detect Submarine -imurissa on hieno Fluffy Optic -suulake, joka valaisee lattiat ja paljastaa sen pölyn, jota et normaalisti edes huomaa. Näin ollen, eipä jää pölyhiukkasia piiloon.
  • Lisäksi siinä on Hair Screw -suulake, joka on suunniteltu napata nipussa pitkien hiusten ja lemmikkien karvat – sotkuton pelastus lemmikinomistajille.
  • Sydän tässä imurissa on Dyson Hyperdymium -moottori, joka antaa huimaa imutehoa. Se tekee kodistasi puhtaan ja kauniin vaivatta.
  • Hienona ominaisuutena on älykäs pietsoanturi, joka mukautuu lian ja pölyn määrään lattioillasi – tämä tekee siivouksesta tehokasta ja säästää samalla energiaa.
  • Dyson V15s tarjoaa kolme tehotilaa: Auto, Eco ja Boost. Valitse mikä tahansa näistä kaveriksesi, riippuen siitä millainen se siistiäminen nyt sattuu olemaan.

 

Teknistä juttua:

  • Tämä kevyt paketti painaa vain 4,1 kilogrammaa, mikä tekee sen pyörittämisestä naurettavan helppoa.
  • Säiliötäkään ei tarvi koko ajan tyhjentää, kiitos 0,77 litran kapasiteetin.
  • Voit imuroida jopa 60 minuuttia yhteen menoon, mikä on super kätevää.
  • Ja imurin mitat, 1 246 mm x 268 mm x 253 mm, tarkoittavat, että se ei vie paljon säilytystilaa.

Hienoja lisähärpäkkeitä:

  • Mukana tulee LCD-näyttö, joka kertoo kaiken toiminnoista reaaliajassa, etkä siis jää pimentoon siitä, mitä laitteesi puuhaa.
  • Roskasäiliön voi tyhjentää ilman, että sotkeutuu itse pölyn ja p*skan kanssa.
  • Ja kun vielä päälle lyödään pestävät osat sekä wet roller -suulake, niin laitteen puhdistus on todella käden käänteessä.

Jos siis haluat kohentaa siivouskokemusta kotona ja pitää paikat priimana, Dyson V15 Detect Submarine -langaton imuri on vastaus rukouksiisi. Sillä pääset käsiksi Dysonin innovaatioihin ja muutat siivouksen helppouden ja tehokkuuden tähdikkääksi kokemukseksi. Laita siis satsaus laadukkaaseen siisteyteen ja nauti kerrankin puhtaasta kodistasi, kiitos tämän upean imurin.

Enää ei tarvitse stressata siitä, että lähtevätkö lemmikkien tassunjäljet tai lasten vahingossa kaataman murokulhon pinttynyt suklaamaito. Dyson V15 hoitaa nämäkin tilanteet niin kuin vanha tekijä. Plus, se on suunniteltu kestämään vuosia, mikä tekee siitä fiksun investoinnin kenelle tahansa, joka arvostaa puhtautta ja mukavuutta.

Lisätietoja:
https://www.fi.dyson.com/polynimurit/wet-dry/v15s-detect-submarine/keltainen-nikkeli

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


750 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 17.5.2024 12:33
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.