Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

DVD: Vääpeli Körmy x 3

- Kahtesti laukeava:

Vääpeli Körmy saa tehtäväkseen valloittaa Katajanokan kasinon jota Suomen ensimmäinen naismissikomppania puolustaa. Tehtävä ei ole helppo kun vastustajat ovat kauniita ja rohkeita ja omat miehet sieltä tyhmemmästä päästä.

Lisäksi johdossa on tollo vänrikki, runoja rustaava kapteeni ja kenraali, joka tuskin muistaa eilistä. Pientä rytinäähän tästä syntyy, mutta nauru ei ole näitä touhuja seuratessa hetkeäkään kaukana!


- Vetenalaiset vehkeet:

Rauharannan varuskunnassa kaikki on hyvin. Ainut sotilaallinen toiminta tuntuukin tapahtuvan vain upseerikerholla ja vääpeli Körmyn päiväunissa. Mutta kun eversti Tossavainen määrää tupa kolmen pojat ylimääräiseen palvelukseen, hän tekee uransa pahimman virheen.
Kuin termiittien syömänä koko varuskunta alkaa hajota, uudet alokkaat jäävät saapumatta ja tietämättään Tossavainen perustaa Suomen ensimmäisen naiskomppanian. Lisäksi varuskunnan kellariin naamioidaan leipomo, joka toimii naamiona salaiselle toimintakeskukselle jossa rakennetaan salainen vetenalainen vehje.


- Marsalkan sauva:

Vääpeli Körmy on kunniakkaan, mutta pääesikunnan täydellisesti unohtaman sissikomppanian ?äiti?, joka saa koulutettavakseen uransa hankalimmat alokkaat. Tiukan sotilaskurin lisäksi alokkaat Hakkarainen ja Sulonen joutuvat kiperiin tilanteisiin myös siviilielämässä. Sitä sekoittavat naiset, lomakiellot ja everstin vaimon kadonneet tataarituopit.
Mutta mikään ei pysäytä havumetsien korpisotureita joiden tavoitteena on komppanian voitto perinteisessä kilpailussa Marsalkan sauvasta. Vääpeli Körmy ja marsalkan sauva on ensimmäinen Körmy-komedia, ja se jatkaa suomalaisten sotilasfarssien kunniakasta perinnettä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


9,99 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 28.5.2024 10:23
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.