Kuvaus

Rock Hudson, Doris Day

romanttinen komedia, suomitekstit, enkkukannet, v. 1959, 1h38min, dvd erinomainen 

"Jan Morrow (Doris Day) on menestynyt newyorkilainen sisustussuunnittelija, joka joutuu jakamaan saman puhelinlinjan Bradin (Rock Hudson), Broadwaysäveltäjän ja playboyn kanssa. Tilanne hermostuttaa Jania todella koska Bradin lemmenpuhelujen takia hän ei saa hoidettua työpuhelujaan. Jan ja Brad ottavatkin useamman kerran puhelimen välityksellä yhteen.

Neuroottinen miljonääri Jonathan Forbes (Tony Randall), joka on korviaan myöten rakastunut Janiin ja on myös Bradin seuraavan Broadwayshown tuottaja, kertoo Bradille ylistäviä sanoja Janista. Brad yrittääkin houkutella puhelimen välityksellä Jania treffeille kanssaan mutta Jan ei ole kiinnostunut.

Yhtenä iltana Brad ja Jan sattuvat samaan ravintolaan seuralaisineen. Brad tajuaa Janin henkilöllisyyden ja ihastuu tähän. Brad valehtelee Janille olevansa Rex Stetson, karski mies Texasista ja Jan ja Brad alkavat tapailla toisiaan.

Ennen pitkää Bradin henkilöllisyys selviää Janille ja parille tulee ero. Lopulta Jan Bradin sinnikkään yrittämisen jälkeen antaa hänelle anteeksi ja he palaavat yhteen." (Wikipedia)

(ltk 37 h+a)

Saat tilinumeron viestissä, jonka huuto.net lähettää vahvistukseksi huudostasi; rullaa viesti loppuun asti.

Yhdistämme useamman huudon lähetyskuluja

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


19 €
Sulkeutuu 119 vrk 7 h 27 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

19 € Sulkeutuu 119 vrk 7 h 27 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.