Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

DVD - Keoma -franco nero 1976

Suomi Tekstitys    WESTERN    Keoma (1976) on usein luokiteltu parhaimpien spagetti-länkkäreiden joukkoon, jakaen saman maineen kuin kolme kovaa Sergiota: Leone, Corbucci ja Sollima!

Puoliverinen Keoma (Franco Nero) palaa sisällissodan jälkeen Texasilaiseen kotikyläänsä. Kaikki on kuitenkin muuttunut, koska valtaa kylässä pitää samoin sodasta kotiutuneet etelän sotilaat, johtajanaan ilkeä Caldwell (Donald O'Brien). Kun Keoma pelastaa raskaana olevan naisen sotilaiden kynsistä, hän joutuu törmäyskurssille aluksi Caldwellin ja myöhemmin myös kolmen oman puoliverisen veljensä kanssa. Apunaan alkoholisoitunut lapsuuden sankari George (Woody Strode) and Shannon, Keoma on valmis ratkaisevaan kohtaamiseen Caldwellin joukkion kanssa.

Keoma on synkkä ja alakuoloinen spagetti-länkkäri täynnä raamatullisia viittauksia tuomiopäivään. Raaka ja alakuloinen todellisuus, jossa vain vahvin voi selviytyä.
Elokuvan ohjaaja on Enzo G. Castellari, jonka maine Italian Sam Peckinpahina tulee esiin nimenomaan tämän elokuvan taistelukohtauksissa.

Kuvien DVD suomitekstein ja -kansin
Levyjen kunto hyvässä kunnossa. 
Suomitekstit.
Kysy lisää jos kysyttävää.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
12 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.5.2024 3:11
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.