Kuvaus

Tv-psykologi Dr. Phil on tavannut useita erilaisia perheitä paitsi televisiosudiossa myös vastaanollaan ja neuvonut lukuisia isiä, äitejä ja lapsia heidän ongelmissaan. Perheen parhaaksi -kirjassa hän auttaa aikuisia löytämään vastuullisen roolin perheessä ja luomaan hyvän kasvuympäristön jälkeläisille.Kirja sisältää seitsenkohtaisen, parempaan vanhemmuuteen tähtäävään ohjelman. Se lähtee käyntiin tavoitteiden määrittelemisestä, niihin sitoutumisesta ja korostaa puheen, kuuntelemisen ja uuden oppimisen merkitystä. Ohjelma tarjoaa myös työkaluja vanhempien ja lasten välisiin neuvottelutilanteisiin sekä opettaa, miten kiitetään hyvistä suorituksista ja reagoidaan epäsuotavaan käytökseen. Kirjassa on mukana tehtäväosioita, joiden avulla voi tutkia omaa rooliaan kasvattajana ja ymmärtää lasta paremmin.
Dr.Phil korostaa positiivisia tunteita ja kannustaa antamaan tenaville enemmän rakkautta kuin rahaa. Lapset ja nuoret selviävät ilman merkkitavaroita, niitä paljon arvokkaampia ovat tasapainoinen koti ja kasvattajina itseensä luottavat vanhemmat.

Kirja on siisti. Yhdistelemällä muita terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä kirjojani säästät postikuluissa. Tämän kirjan postikulut 6,9 euroa lisätään ostohintaan.

Voit yhdistellä nimimerkkiemme merluc, heleena44 ja belia777 ostoksia, jolloin postikuluissa tulee säästöä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 12 vrk 2 h 33 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

0,90 € Sulkeutuu 12 vrk 2 h 33 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.