Kuvaus

Kuvaus

Downton Abbey - Kausi 1:
Oscar-palkitun Julian Fellowesin (Gosford Park, Nuori Victoria) ylellinen pukudraama Downton Abbey voi ylpeillä tähtinäyttelijäkaartillaan, johon kuuluvat Hugh Bonneville,
Maggie Smith ja Elizabeth McGovern. Downton Abbey kertoo tarinan monimutkaisesta yhteisöstä ensimmäistä maailmansotaa edeltävien vuosien Englannissa. Vanha Downtonin kartano on ollut Crawleyn perheen koti jo useiden sukupolvien ajan, mutta siellä asuvat myös heidän palvelijansa tulevaisuudensuunnitelmineen ja haaveineen. Pinnan alla myllertävistä intohimoista huolimatta he elävät turvallisessa, seesteisessä ja järjestäytyneessä maailmassa. Mutta Crawleyn perhe ja heidän palvelijansa eivät tiedäkään, että suuria muutoksia enteilevät synkät pilvet alkavat jo kerääntyä heidän ylleen.

Downton Abbey - Kausi 2:
Menestysdraama Downton Abbey palaa toisen kauden jaksoilla, joissa ovat mukana kaikki sarjan vakinaiset näyttelijät. Kun sarja palaa Downton Abbeyn vuonna 1916, näemme, miten ensimmäinen maailmansota on vaikuttanut Crawleyn perheen ja heille työskentelevien palvelijoiden elämän. Rakastetut hahmot palaavat uusissa jaksoissa, joissa nähdään miten heidän yhteen kietoutuneet elämänsä ovat muuttuneet sota-ajan myötä hankalammiksi ja miten sota on vaikuttanut itse suureen taloon. Onko Downtonin asukkaiden tuntema elämäntapa muuttunut ikuisiksi ajoiksi, kun sodan myrskyt ovat viimein laantuneen.

Winter at Downton Abbey:
On talvi 1919. Kun Downton Abbey palautuu sodan myrskyjen jälkeen normaalitilaan, jännitteitä riittää, ja Batesin pidätys heittää varjonsa asukkaiden ylle. Tuleeko hänestä tuomittu mies vai todetaanko hänet ajoissa syyttömäksi, jotta hän voi tanssia uuden vaimonsa kanssa palvelijoiden vuotuisissa tanssiaisissa? Maryn on harkittava tulevaisuuttaan Sir Richard Carlislen kanssa metsästysretkellä sattuneen välikohtauksen vuoksi, ja Violet kantaa huolta Rosamundista, jonka uusi kosija ? hurmaava mutta epäsovinnainen lordi Hepworth ? ei ole sitä miltä vaikuttaa.

Teksti
Tanska
Englanti
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti (Stereo)

Kuva
Widescreen 1.78:1 (anamorfinen)

HUOM:  Postin kautta toimitus ainoastaan!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 19 vrk 14 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

16 € Sulkeutuu 19 vrk 14 h 12 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.