Kuvaus

Gary Zukav: De dansande Wu LI-mästarna: En översikt över den nya fysiken

  • Natur och kultur: pocketutgåva; 3. tryckningen; 2002; 392 sidor
  • Boken är i gott skick
  • PRIS: 4 euro + frakt 4,50 euro som brev inom Finland och Åland = 8,50euro
  • GÖR SÅ HÄR: Klicka Osta = Köp, så får du ett automatiskt mejl från huutonet. Där hittar du säljarens epostadress och kontonummer. Betala t.ex. boken/tidningen + fraktkostnaderna eller be säljaren om räkning. Om du beställer flera objekt av samma säljare kan du vänta med att betala tills hela paketets innehåll är klart. Meddela säljaren vad paketet ska innehålla så skickar hen en räkning mejl.
  • Postpaket till Åland är dyrare än paket inom övriga Finland. T.ex. 7 euros paket till finska fastlandet kostar motsvaras av ca 12 euros postpaket till Åland eller 11 euros matkahuolto-paket till Mariehamn. Fråga säljaren om fraktkostnader utanför Finland.

Wu Li är kinesiska för fysik. Men en Wu Li-mästare är också en lärare som leker in kunskaper i sina lärjungar.

De dansande Wu Li-mästarna är kvantmekanik så att alla förstår den.

Den nya fysiken har förändrat vår världsbild. Newtons fysik är inte giltig i mikrokosmos. Gary Zukav ger med denna vid det här laget klassiska bok den intresserade chansen att tränga in i alla tiders mest djupgående vetenskapliga upptäckt uttryckt på ett språk som är begripligt för envar. Och så har en ny fantastisk värld slagit upp sina portar.

Gary Zukav har i samarbete med en rad framstående forskare åstadkommit ett populärvetenskapligt verk av högsta kvalitet. Författaren som själv är humanist, vill dela med sig till alla av sin upptäckt att den nya fysiken inte är torr, tråkig och ofattbar utan rik, fascinerande och fullt begriplig.

Översättning Carl G Ljungman

Gary Zukav är utbildad vid Harvard. 1979 fick han American Book Award för De dansande Wu Li-mästarna. Han är en av de vitalaste forskarna inom New Age-rörelsen. En senare bok av Zukav som översatts till svenska är Själens boning (1990).

sökord: kvantfysik fysik Einstein Newton engergi kvantmekanik kvantiimekaniikka kvanttifysiikka fysiikka relativitetsteorin gravitation partikelfysik Bells teorem många världar 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 98 vrk 16 h 5 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 98 vrk 16 h 5 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.