Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Oikein siistit levyt suomikansilla ja teksteillä ( kansissa lukee että Vuokra dvd mutta näitä ei kyllä ole katsottu varmaan lainkaan

)Ei kuten kuvassa yhtenäinen boksi vaan 3 erillistä leffaa muovikansilla.


1. osa
Ihmelapsi, kirjailija Mike Dolan palaa kotikaupunkiinsa Gloryyn menestysdekkarinsa julkaisun jälkeen. Dekkari kuvailee viitteenomaisesti Gloryn asukkaita ja Miken isän oletettavasti tapaturmaista kuolemaa ja sitä ympäröiviä outoja tapahtumia. Mike käyttää Gloryn värikästä, mutta omalaatuista kaupunkia tarinan taustana sekä sukuaan ja ystäviään fiktiivisinä henkilöhahmoina karkottaen samalla omia sisäisiä demonejaan. Mutta kirjassa kuvatut tapahtumat eivät ole mitään verrattuna niihin murhiin, kidnappauksiin ja salaperäisiin rikoksiin, joihin hän tulee törmäämään.
2. osa
Miken (Eddie Cahill, ”Frendit”, ”Felicity”) tekemä paikallisen musiikkilahjakkuuden lehtihaastattelu menee pieleen, kun teini vaikuttaakin olevan pirun riivaama ja ykkösepäilty piano-opettajansa murhasta. Nuoren pojan tutkinta pakottaa myös seriffi Dunlopin (Jay Ferguson, ”The In Crowd – sisäpiiri”) ja Ellien (Poppy Montgomery, ”Ilman johtolankaa”) kohtaamaan omat riivaajansa. Kun Gloryssa asuvia teinityttöjä alkaa myöhemmin kadota, kertoo kylän meedio Mikelle kauhean uutisen: hänen pikkusiskostaan Samista tulee seuraava uhri.
3.osa
FBI-agentti saapuu Gloryyn jäljittämään sarjamurhaajaa. Mikella on epäilyksiä Ellien luona vierailevasta ystävästä. Mike nuuskii hänen tavaroitaan ja löytääkin epäilyttävän videonauhan. Onko Ellien ystävä vaarallinen sarjamurhaaja?
Gloryn kuolemien määrä nousee sen jälkeen, kun kylään saapuu kolme outoa nuorta naista, jotka väittävät olevansa vampyyreita. Mikä on totta ja mikä tarua?
suomitekstit ja kannet
kesto yhteensä 283 min.
2004

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


16 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.5.2024 17:43
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.