Kuvaus

Dekkareita  1) Nicci French: Ihon alla; 2) Robert Galbraith: Silkkiästoukka 3) Wexi Korhonen: Kuka pelkää kuolemaa; 4Eppu Nuotio: Musta; 5) Meredith Wild: Hänen verkkossaan; 6) Lee Child: 61 tuntia 7) Patricia Cornwell: Mustalla merkitty; 8) Paticia Cornwell: Tomuksi ja tuhkaksi; 9) Timo Sandberg: Pahan morsian 10) Camilla Läckberg: Kultahäkki 11) Patricia Cornwell: Pedon leima 12) Lars Kepler: Hypnotijoia

  • HINTA 1 euroa per kirja + toimituskulut TAI kaikki 12 kirjaa  6 + toimituskulut 8 euroa = 14 euroa (HUOMIOO: Samaan pakettiin saa myös muita saman myyjän kirjoja tai jos osa kirjoista on jo luettu voit vaihtaa niitä saman hintaisiin saman myyjän kirjoihin. Katso esim. dekkarit - Haku - Huuto.net)
  • Yskittäisten kirjojen toimituskulut 5 euroa mikäli ei muuta mainita alla olevan esittelyn yhteydessä; 2 normaalipaksuisen kirjan toimituskulut 6 euroa pikkupakettina (ei koske niitä kirjoja joita paksuuden takia lähetettään 7 euron paketissa); 3-6 kirjan toimituskulut 7 euroa; 7 tai useamman kirjan toimituskulut 8 euroa
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Ilmoita myyjälle mikäli et halua ostaa kaikkia kirjoja tai haluaisit samaan pakettiin myös muita saman yyjän kirjoja. Maksa kirja/kirjat ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

TÄSSÄ MYYTÄVÄT KIRJAT (TARKEMMAT KUVAUKSET ALEMPANA)

1) Nicci French: Ihon alla

2) Robert Galbraith: Silkkiästoukka (toimituskulut yksittäin ostettuna 7 euroa)

3) Wexi Korhonen: Kuka pelkää kuolemaa

4Eppu Nuotio: Musta

5) Meredith Wild: Hänen verkkossaan (Hacker 1)

6) Lee Child: 61 tuntia

7) Patricia Cornwell: Mustalla merkitty

8) Patricia Cornwell: Tomuksi ja tuhkaksi

9) Timo Sandberg: Pahan morsian (toimituskulut yksittäin ostettuna 7 euroa)

10) Camilla Läckberg: Kultahäkki. Naisen kosto on kaunis ja karmea

11) Patricia Cornwell: Pedon leima

KIRJOJEN ESITTELYT:

1) Nicci French: Ihon alla

  • Otava, 2002: kovakantinen kirja kansipaperilla; 399 sivua
  • Hyväkuntoinen kirja

Kolmella naisella ei ole muuta yhteistä kuin tuntematon mies, joka rakastaa heitä. Kuolettavasti. Zoë, Jennifer ja Nadia viettävät kesäänsä Lontoon helteessä, kunnes oudot kirjeet mullistavat heidän elämänsä. Kirjoittaja tuntee uhrinsa kuin rakastaja, tunkeutuu heidän maailmaansa ja ihonsa alle ja uhkaa heidän henkeään. Pystyykö yksikään uhri aavistamaan tappajan suunnitelmat ajoissa?

-----------------

2) Robert Galbraith: Silkkiästoukka (toimituskulut yksittäin ostettuna 7 euroa)

  • Otava, 2014; kovakantinen kirja kansipaperilla; 459 sivua
  • Pientä kulumaa kansipaperin kulmissa, muuten ok kuntoinen kirja

Yksityisetsivä Cormoran Striken toinen tapaus on brittidekkaria parhaimmillaan - P.D. Jamesin ja Ruth Rendellin hengessä

Kun lontoolainen kirjailija Owen Quine katoaa, vaimo kutsuu paikalle yksityisetsivä Cormoran Striken. Tutkimuksissa käy pian selväksi, että miehen katoamiseen liittyy paljon enemmän kuin vaimo luulee. Kirjailija on juuri saanut valmiiksi romaanin, jossa hän maalaa ilkeän muotokuvan lähes kaikista tuntemistaan ihmisistä. Kirjan julkaiseminen tuhoaisi monen elämän. Kun Quine löytyy raa'asti murhattuna, Strikella on edessään kilpajuoksu aikaa vastaan. Kuka on tämä säälimätön murhaaja, jonka kaltaista Strike ei ole koskaan ennen kohdannut?

------------------------------------------------------------

3) Wexi Korhonen: Kuka pelkää kuolemaa

  • Gummerus, näytekappale, 2000; pehmeäkantinen kirja, 288 sivua
  • pientä kulumaa kannen reunoissa, muuten kunnossa oleva kirja

Viinaan menevä rikoskonstaapeli Kari Salo saa uutta nostetta elämäänsä: hänellä on uusi rakkaus ja uusi into tehdä työtä, sillä hän saa yksityisetsivän lupapaperit. Ensimmäinen toimeksianto tulee tamperelaiselta perheyhtiön johtajalta, jota on kiristetty. Kun johtajan poika murhataan saa Salo jahdata huumerikollisia sekä selvittää perheyhtiön kahnauksia. Siinä sivussa myös Salo joutuu pyöritykseen ja saa kokea kuka pelkää kuolemaa.

--------------

4) Eppu Nuotio: Musta

  • Otava, 2006; kovakantinen kirja, 268 sivua
  • Kansipaperit puuttuvat, mutta niiden etukannen ja takakannen kuvat ovat liimattu kannelle. Etukannen kuvassa pintanaarmu. Etukannen sisäpuolelle liimatuu kansipaperien lieveteksti. Mutoin siisti ja ehjä kirja

Viimeisillään raskaana olleen, humaanina tunnetun papin raaka murha Käkelän kirkkoherranvirastossa sähköistää Yleisradion Lounais-Suomen pienen toimituksen ja nousee valtakunnan ykkösuutiseksi. Henkilökohtaiset syyt ajavat nuoren mustaihoisen naistoimittajan tutkimaan tapausta omin päin. Aivan liian myöhään Pii Marin tajuaa, kuinka vaarallisille vesille tutkimukset häntä johtavat...

-----

5) Meredith Wild: Hänen verkossaan (Hacker 1)

  • Otava; isompikokoinen pokkari; 303 sivua
  • ok-kuntoinen 

Räjähtävää romantiikkaa, kipinöivää kiihkoa ja piinkovaa bisnesvainua - menestyssarjan ensimmäinen osa.

Määrätietoinen Erica Hathaway on juuri valmistunut Harvardista ja hakee nyt rahoitusta muotialan start up -hankkeelleen. Kipinät lentelevät, kun neuvottelupöydän toiselle puolelle asettuu kiivasluonteinen miljonääri Blake Landon - entinen hakkeri, nykyinen bisnesenkeli. Räjähtävä intohimo syttyy heidän välilleen ja saa täyttymyksensä hotellisviitissä Las Vegasin valojen välkkeessä. Blake tuntuu saavan selville kaikki Erican salaisuudet - myös ne, jotka tämä mieluiten unohtaisi itsekin.

----

6) Lee Child: 61 tuntia

  • Karisto, 3. painos, 2012; pokkari, 408 sivua
  • Kannessa tarrramuovia. Etukannessa muovin alla pieni pistetty reikä josta näkyy hieman jälkea kirjan ensimmäisillä sivulla, mutta joka ei haittaa lukemista

Jack Reacherilla on aiempaakin kokemusta salaisuuksia hautovista pikkukaupungeista. Mutta tällä kertaa tiedetään, että kaupunki on preerian talvimyrskyn saartama, ja tiedetään, että murhaaja on jo tullut kaupunkiin eliminoimaan ratkaisevaa todistajaa. Mutta sitä ei tiedetä, kuka tappaja on - eikä sitä, että Reacher on jäänyt sattumalta jumiin samaan kaupunkiin... Kun Jack Reacher ratkoo "suljetun huoneen mysteeriä", vauhtia löytyy taatusti enemmän kuin englantilaisten kartanoiden käytäviltä. Ja miten on mahdollista, että raakaotteinen moottoripyöräjengi tuntuu taikovan amfetamiinilasteja tyhjästä? Sitä selvittäessään Reacher joutuu vastatusten sekä huumekonnien että pakkasviiman kanssa.

--------------

7) Patricia Cornwell: Mustalla merkitty

  • Otava, 4. painos, 2002: Loisto-pokkari
  • Kannessa pari ryppyä ja kuluneita reunoja, joissa pintamuovitus on osittain irronnut kannesta. Pieni reunakorjaus esilehdessä, muuten sisältä OK.

Mustalla merkitty on kymmenes Kay Scarpettasta kertova kirja, jossa ovat vahvasti läsnä tutut piirteet: mukaansatempaava juonenkuljetus ja kuvottavan tarkka oikeuspatologinen asiantuntemus.

Cornwellin taitavasti maalaama tunnelma on tällä kertaa synkempi kuin koskaan, kun oikeusylilääkäri Kay Scarpetta jäljittää sarjamurhaajaa, joka kutsuu itseään nimellä Loup-Garou - Ihmissusi.

Patricia Cornwell kuuluu maailman rikoskirjallisuuden terävimpään kärkeen. Mustalla merkitty on kymmenes Kay Scarpettasta kertova kirja, jossa ovat vahvasti läsnä tutut piirteet: mukaansatempaava juonenkuljetus ja kuvottavan tarkka oikeuspatologinen asiantuntemus.

Cornwellin taitavasti maalaama tunnelma on tällä kertaa synkempi kuin koskaan, kun oikeusylilääkäri Kay Scarpetta jäljittää sarjamurhaajaa, joka kutsuu itseään nimellä Loup-Garou - Ihmissusi...

-----------------------------------

8) Patricia Cornwell: Tomuksi ja tuhkaksi

  • Otava, 2014; kovakantinen kirja kansipaperilla, 416 sivua
  • hyväkuntoinen käytetty kirja
  • TOIMITUSKULUT yksittäin ostettuna 7 euroa

Kay Scarpettan tutkimuksia. Murhatutkimukset johdattavat Kay Scarpettan muuntohuumeiden ja sotateknologian maailmaan. Kadoksissa olleen insinöörin ruumis löytyy maailman arvostetuimpiin lukeutuvan teknillisen alan oppilaitoksen MIT:n alueelta. Ruumista peittää tomu, jonka ultraviolettisäteet saavat hehkumaan räiskyvissä väreissä. Epäilykset kääntyvät Washingtonissa riehuneeseen sarja murhaajaan. Profiloijana työskentelevä Kay Scarpettan aviomies arvelee, että tietyt tahot USA:n hallinnossa eivät edes halua murhaajan jäävän kiinni

---------------------

9) Timo Sandberg: Pahan morsian (toimituskulut yksittäin ostettuna 7 euroa)

  • Karisto, 3. painos, 2011; kovakantinen kirja kansipaperilla, 348 sivua
  • Pientä kulumaa kansipaperissa, muuten ok kuntoinen kirja

Tuusulanjärvestä löytyvä nuoren naisen jalka saa Järvenpään poliisijohdon tiukan tilanteen eteen. Naisen henkilöllisyys ei selviä, tutkinta ei etene ja samaan aikaan toinen nainen ilmoitetaan kadonneeksi. Ainoa epäilty, eroottisia tyttökuvauksia järjestävä valokuvaaja, on jatkuvasti askelen edellä poliisia. Kun tutkinta on kiivaimmassa vaiheessaan, komisario Heittola yrittää saada yhteyttä omaan tyttäreensä - tuloksetta.

Timo Sandberg on mestarillisen sujuva kertoja, jonka romaaneista on aina mahdollista tavoittaa monia tasoja. Toinen komisario Erkki Heittolaan henkilöityvä, lähes pelottavan ajankohtaisia teemoja pyörittelevä rikosromaani ilmestyy nyt toivottuna pokkarina. Aiemmin on ilmestynyt pokkariasussa myös sarjan ensimmäinen osa Kihokki.

-------------------

10) Camilla Läckberg: Kultahäkki. Naisen kosto on kaunis ja karmea

  • Otava, 2019; kovakantinen kirja kansipaperilla; 350 sivua
  • Kansipaperissa hieman kulumaa ja tahraisuutta, muuten ok kuntoinen kirja

Dekkarikuningatar räjäyttää pankin uudella psykologisella trillerillään naisesta, joka saa tarpeekseen ja päättää ottaa oikeuden omiin käsiinsä.

Ulkopuolisten silmissä Faye on saanut ”koko paketin”: ihanan aviomiehen, suloisen tyttären ja tyylikkään kodin Tukholmassa. Todellisuudessa hän tasapainoilee pitääkseen äksyn miehensä tyytyväisenä ja kärsii jatkuvasta itseinhosta. Kun Faye eräänä päivänä yllättää Jackin sängystä kollegan kanssa, hänen silmänsä aukeavat.

Kultahäkki on jännitysromaani, joka luotaa ihmismielen varjopuolta ja kurkistaa syvimpään pohjaan. Se ottaa kantaa ajankohtaiseen me too -keskusteluun ja kysyy, mitä tapahtuu siinä pisteessä, jossa ei enää voi antaa anteeksi.

-----------------------

11) Patricia Cornwell: Pedon leima

  • Otava, 2005; kovakantinen kirja kansipaperilla; 330 sivua
  • Kansipaperin reunoissa pieniä korjattuja repeämiä, muuten ok kuntoinen kirja

--------------

12) Lars Kepler: Hypnotijoia

  • Tammi, Pokkari, 2010; 608 sivua
  • Kirjan takakannessa on pieni pistetty reikä, josta jälkeä myös muutamalla sivulla kirjan lopussa. Muuten ok kuntoinen
  • Toimituskulut yksittäin ostettuna 7 euroa pakettina

hakusanat: poliisi suomalaiset novellit dekkarikertomukset kertomukset jännärit murha ryöstöt naisetsivät poliisityö rikosnovellit rikoskertomukset Maria Kallio Hilja Ilveskero / vaikoilu salaiset agentit natsit sotarikolliset SS dekkarit Lappi SS-joukot / vaikoilu salaiset agentit natsit sotarikolliset SS dekkarit Lappi SS-joukot / etsivä Lauri Hanhivaara Tampere 1970-luku murha poliisi rikoskirjallisuus jännitys dekkarit suomalainen dekkari suomalaiest dekkarit salapoliisiromaani / murhamysteerit jännitys kotimaiset dekkarit mysteeri katoaminen rikosromaanit / suomalaiset dekkarit jännitys jännärit yksityisetsivät etsivät rikolliset murha  sieppaukset murhat murhamysteerit jännärit

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 2 vrk 14 h 33 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

0,50 € Sulkeutuu 2 vrk 14 h 33 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.