Kuvaus

Kuvien elokuva. EI SUOMITEKSTEJÄ! Tätä elokuvaa ei ole edes julkaistu Blu-ray:na suomitekstein. Aluekoodi 2 B, eli toimii suomalaisissa Blu-ray soittimissa. 

Deep Throat - syvä kurkku   (Blu-ray)   uusi ja muoveissa.

vuodelta 1972 ohjaus Gerard Damiano pääosissa Linda Lovelace ja Harry Reems.

Vuoden 1972 Syvä kurkku, on kiistatta kaikkien aikojen tunnetuin aikuisviihde-elokuva ja samalla elokuvahistorian menestynein elokuva, tuottoprosentillisesti. Sen tekeminen maksoi 25 000 dollaria ja tähän päivään mennessä se on maailmanlaajuisesti tuottanut jo yli 600 miljoonaa.
Pahasta maineestaan ja genrestään huolimatta, Syvä kurkku on elokuvahistoriallisesti ja -kulttuurillisesti merkittävä elokuva. Se oli yksi ensimmäisistä elokuvateatterilevitykseen päässeistä aikuisviihde-elokuvista, joka valtavan suosion ansiosta nosti koko aikuisviihdegenren underground-asemasta valtavirtaan.

Pääosassa nähtävä Linda Lovelace leimautui roolinsa ansiosta loppuiäkseen aikuisviihdeikoniksi, vaikkakaan ei Syvän kurkun menestyksen jälkeen tehnyt kuin viisi alan elokuvaa, vuosina 1974-75.
1980-luvulla Linda kirjoitti kohahduttavan omaelämäkertansa ja lyöttäytyi feministijärjestöön taistelemaan aktiivisesti aikuisviihdettä vastaan. Hän menehtyi auto-onnettomuudessa vuonna 2002.
Legendan mukaan kulttikauhuelokuva Teksasin moottorisahamurhaaja rahoitettiin Syvän kurkun tuotoilla.

Valmistusvuosi: 1972

Kesto: 1 h 3 min

Kuva: 1.77:1 HD 1080p

Ääni: Englanti - DTS HD MA 2.0

Kotelon kansien kieli: Espanja

Alue: 2 (eurooppa)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


24,90 €
Sulkeutuu 5 vrk 8 h 11 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

24,90 € Sulkeutuu 5 vrk 8 h 11 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.