Kuvaus

Mielestäni tyylin perusteella Krimin Jaltalla syntyneen kansainvälisestikin tunnetun kuvataiteilija Daniil Volkovin (s. 1974) öljyvärimaalaus.

Urbaani kaupunkikuva, jossa lumi vallannut kadut.

Koko noin 40 x 30 cm.

*International bidders scroll down*

Hyvin traditiotietoinen maalari, joka tekee maalauksensa paikan päällä. Tässäkin takana siveltimenjälkiä mahdollisesti merkkinä tästä, kun nopeasti maalattu. Hieno talvimaisema kaupungista! Syvyyssuhteet erinomaiset.

En tiedä onko Krimiltä, joka nyt on kansainvälisten tapahtumien keskipisteenä ja näyttääkin kovin erilaiselta, vai mistä.

Mielestäni Volkovin tyyli selvästi tunnistettavissa. Hyvin persoonallinen tapa tehdä kuvaa.

Erinomainen työ vanhojen ekspressionistimestareiden malliin!

Volkov on syntynyt Krimin Jaltalla vuonna 1974 ja hänen vanhempansakin, Victor Volkov ja Elena Rusanova, ovat tunnettuja taiteilijoita, joten suvulla on perinteitä maalaustaiteen alalla aina tsaarin aikaan asti.

Töitä ollut esillä näyttelyissä mm. Ukrainassa, Irlannissa, Liettuassa, Englannissa, USA:ssa, Venäjällä ja Montenegrossa.

Saanut lukuisia palkintoja ja tunnustuksia työstään taiteilijana.

Teoksia myydään arvostetuissa gallerioissa ympäri maailmaa tälläkin hetkellä.

Erinomainen maiseman ja kaupunkikuvan tekijä!

Volkovista ks. esim.:

https://geragallery.com/artists/daniil-volkov

Oikein hyvässä ja edustavassa kunnossa oleva työ.

Postikulut ostajalle.
Huutopakettina hintaan 7,95 euroa.

Taikka sitten nouto. Mahdollista valita myös lisäpalveluita lisämaksusta lähetykselle. Ostajan laskuun. Ja ostajan valitsemalla tavalla lähetetään. Hoidan oman osuuteni ehdottoman luotettavasti. Ks. tarvittaessa yli 900 positiivista palautettani, mutta postin toiminnasta en voi ottaa vastuuta eli siinä riski ostajalla. Pakkaan kyllä huolellisesti.

Huomaa, että tavara ei kuitenkaan ole uutta, joten aivan pientä kulumaa voi aina olla. Olen yrittänyt listata puutteet tässä mahdollisimman rehellisesti ja totuudenmukaisesti, mutta en minä tästä kertakaikkiaan mitään mainittavaa löydä muuta kuin, että kertakaikkiaan erinomaisessa kunnossa on mielestäni.

Taide on hyvä keräilykohde. Hyvä arvonsäilyttäjä näin epävarmoina aikoina varsinkin. Jos tekijän töitä on myyty näinkin pitkään, luulisi arvon säilyvän. Monet sijoitusasiantuntijat suosittelevat taidetta sijoituksena. Pääsee helposti ja pienellä pääomalla alkuun ja samalla nauttimaan hienoista teoksista.

INTERNATIONAL BIDDERS: This is an oil painting most likely by Crimean artist Daniil Volkov (b. 1974). It measures about 40 x 30 cm. International shipping possible, but postage will be added and buyer pays all costs. If you want this item to be sended, the risk is yours. I can't take the blame for the post office possibly losing it or breaking it. Only paying option for international buyers is bank transfer to my Finnish account. Check it out: https://en.wikipedia.org/wiki/Wire_transfer

NOTE: I WILL NOT SHIP TO RUSSIA!

Katso muutkin kohteeni! Myynnissä paljon taidetta muiltakin kansainvälisesti arvostetuilta taiteilijoilta ja kotimaisilta klassikoilta! Etsi omat suosikkisi!

Hakusanoja: Daniil Volkov, öljyvärimaalaus, öljyväri, maalaus, taidemaalaus, taidemaalari, taiteilija, taulu, taideteos, teos, kuvataide, taide, ekspressionismi, ekspressionistinen, Krimi, Krim, Jalta, arkkitehtuuri, kaupunki, kaupunkimaisema, maisema, talvi, talvimaisema, talvinen, lumi, urbaani.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 73 vrk 13 h 3 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

450 € Sulkeutuu 73 vrk 13 h 3 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.