Kuvaus

5 olika böcker av Dan Brown i svensk översättning säljes en och en eller flera tillsammans till priset 1 euro per bok + frakt ELLER alla 5 böckerna för 3 euro + frakt 7 euro = 10 euro

  • FRAKT för 1-5 böcker (eller ev. flera böcker av samma säljare i samma paket) 7 euro inom övriga Finland, utom Åland (se nedan) 
  • TITLAR OCH PRESENTATION AV BÖCKERNA se listan nedan
  • GÖR SÅ HÄR: Klicka Osta = Köp, så får du ett automatiskt mejl från huutonet. Där hittar du säljarens epostadress och kontonummer. Meddela säljaren vilken/vilka du vill köpa. Betala boken/böckern + fraktkostnaderna eller be säljaren om räkning. Om du på samma gång vill beställa flera objekt från andra annonser av samma säljare kan du vänta med att betala tills hela paketets innehåll är klart. Meddela säljaren vad paketet ska innehålla så skickar hen en räkning mejl.
  • Postpaket till Åland är dyrare än paket inom övriga Finland. T.ex. 7 euros paket till finska fastlandet kostar motsvaras av ca 12 euros postpaket till Åland eller 13 euros matkahuolto-paket till Mariehamn. Fråga säljaren om fraktkostnader utanför Finland.

BÖCKERNA SOM SÄLJES HÄR:

  • 1) Dan Brown: Da Vinci koden
  • 2) Dan Brown: Änglar och demoner
  • 3) Dan Brown: I circelns mitt
  • 4) Dan Brown: Gåtornas palats
  • 5) Dan Brown: Den förlorade symbolen

PRESENTATIONER AV BÖCKERNA:

1) Dan Brown: Da Vinci koden

  • Albert Bonnier, 17. tryckningen 2005; inbunden bok med skyddsomslag, 502 sidor
  • använd bok i gott skick

Konsthistorikern och symbolikexperten Robert Langdon befinner sig i Paris för att hålla en föreläsning när han väcks av ett viktigt telefonsamtal. Den åldrade intendenten på Louvren har blivit brutalt mördad inne på museet, och ett märkligt chiffer har hittats intill hans kropp. Langdon kallas till platsen för att hjälpa till att lösa gåtan, ovetandes att polisen också håller honom för misstänkt till dådet. Medan Langdon och den franska polisens kryptograf, Sophie Neveu, söker avtäcka det gåtfulla meddelandet finner de ledtrådar gömda i Leonardo da Vincis verk --ledtrådar som är synliga men samtidigt skickligt förklädda av konstnären. En koppling till den mördade intendenten stärks när det avslöjas att han tillhört Prieuré de Sion -- det sekreta sällskap som innehållit medlemmar som Newton, Botticelli, Viktor Hugo och da Vinci. Langdon misstänker nu att de är en fantastisk historisk hemlighet på spåren, en hemlighet som genom århundradena bevisats var lika upplysande som farlig. Ifall det labyrintiska pusslet inte hinner dechiffreras i tid går en explosiv forntida sanning i graven...

-----------------------

2) Dan Brown: Änglar och demoner

  • Albert Bonnier, 3. tryckningen 2005; inbunden bok med skyddsomslag, 558 sidor
  • använd bok i gott skick

Robert Langdon, Harvard-professor i religiös symbolik, kallas till en schweizisk forskarinrättning för att analysera en mystisk symbol ett brännmärke i bröstet på en mördad fysiker. Genast inser Langdon att detta är ett ofattbart bevis: ett forntida brödraskap har återuppstått, känt under namnet Illuminati, och betecknat som den mäktigaste underjordiska organisationen som existerat. Deras huvudfiende har genom århundradena varit en och densamma: den katolska kyrkan.     De värsta farhågorna besannas när Vatikanens heliga konklav strax därpå samlas för att utse en ny påve. Illuminati meddelar nämligen att man placerat en tidsinställd bomb med aldrig förr skådad sprängkraft i Vatikanstatens hjärta. Robert Langdon flygs in till Rom och tillsammans med den säreget vackra och intelligenta Vittoria Vetra blir han huvudperson i Vatikanens desperata räddningsaktion. En vanvettig jakt via ett fyrahundraårigt spår, bildat av symboler som slingrar sig fram genom Rom, väntar.      Spåret leder dem ned till förseglade kryptor, in i livsfarliga katakomber och övergivna katedraler.     Förhoppningsvis ända fram till den hemlighållna plats som bär på Vatikanens kvarvarande möjlighet till överlevnad.

----------------------------

3) Dan Brown: I circelns mitt

  • Albert Bonnier, 2005; inbunden bok med skyddsomslag, 515 sidor
  • använd bok i gott skick

När en ny NASA-satellit fångar bevis på ett häpnadsväckande sällsynt fynd begravt djupt ner i den arktiska isen kan det ifrågasatta rymdorganet utropa att de vunnit en efterlängtad och nödvändig seger - en seger som har en avgörande betydelse för det amerikanska rymdprogrammet och i den pågående presidentvalkampanjen.
Presidenten ligger dåligt till i opinionsundersökningarna och han ger sin personliga underrättelseanalytiker Rachel Sexton i uppdrag att fara till Milne Ice Shelf för att verifiera fyndets autencitet. Ackompanjerad av ett expertteam, som inkluderar den karismatiske akademikern Michael Tolland, lyckas Rachel komma fram till det otänkbara: hon finner bevis för att detta är en vetenskaplig bluff - ett fruktansvärt fräckt bedrägeri som hotar att skaka supermaktens alla relationer och därmed försätta hela världen i ett osäkert tillstånd.

Men innan Rachel kan kontakta presidenten blir hon och Michael attackerade av ett gäng lönnmördare som styrs av en osynlig agent (power broker) som med alla medel tänker dölja sanningen. De flyr för sina liv i en miljö som är lika ödslig som farlig och deras enda hopp om överlevnad ligger i att ta reda på vem som ligger bakom denna mästerliga bluff. Sanningen, kommer de att lära sig, är det mest chockartade bedrägeriet av dem alla.
--------------------------------------

4) Dan Brown: Gåtornas palats

  • Albert Bonnier, 2006; inbunden bok med skyddsomslag, 419 sidor
  • använd bok i gott skick

Kryptoteknikern Susan Fletcher kallas in av The National Security Agency (NSA), en topphemlig organisation. NSA:s dator TRANSLTOR har hittat en kod som den inte kan forcera. Susan upptäcker att NSA hålls som gisslan med hjälp av en kod som är så komplex, att om den släpps fri oskadliggörs USA:s hela underrättelsetjänst...

-----------------------------

5) Dan Brown: Den förlorade symbolen

  • Albert Bonnier, 2009; inbunden bok med skyddsomslag, 614 sidor
  • använd bok i gott skick; liten fläck i sidosnittet

Harvardprofessorn i religiös symbolik, Robert Langdon, kallas i sista stund in för att hålla en kvällsföreläsning i Capitolium, Washington. Men bara minuter efter hans ankomst hittas ett märkvärdigt föremål i byggnadens rotunda. Det är dessutom kryptiskt kodat med fem olika symboler. Langdon förstår att budskapet är en uråldrig åkallan, menad att locka dess mottagare in i en sedan länge förlorad värld av hemlig visdom. När Langdon inser att hans mentor, Peter Solomon - filantrop och framstående frimurare - brutalt kidnappats, förstår han att det enda sättet att rädda sin väns liv är att hörsamma den mystiska uppmaningen och följa den vart den än leder honom. Han sveps in i en värld av beslöjade historier, gåtfulla ikoner och förborgade koder som tycks leda honom mot en ofattbar sanning.

------------------------------

sökord: deckare spänning mysterier mysterieromaner historiska mysterier

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 53 vrk 6 h 26 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1 € Sulkeutuu 53 vrk 6 h 26 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.