Tuote on myyty käyttäjälle jykr84 hintaan 100 €

Kuvaus

Myydään harvinainen, saksalainen, luksusluokan CULLMANN kameralaukku.
Laukkua ei ole käytetty kuin säilytyksessä. On täysin virheetön ja uutta vastaava.
Uuden tämän kokoisen nahkaisen brändilaukun hinta on noin 300-600 euroa. Kiinalaisia löytyy tietysti edullisemmin, mutta tällaiset laatulaukut kestävät mukavaa käyttöä kymmeniä vuosia.
Materiaalina on aito nahka ja hienoja yksityiskohtia. Ulkomitat L26 x S14 x K19 cm. Löytyy viisi vetoketjullista säilytysosastoa ja kolme tilanjakajaa.

Kylkijäisinä saa mukaan kaiken kuvassa näkyvän eli Canon EOS 30, 40 ja 50 kamerat, kaksi Tamron ja kaksi Canon putkea, kolme toimivaa akkua latureineen, Lowepro laukun ym. Kaikki käyttökunnossa.
Luopumisen syyt ovat ikääntyminen ja sairaudet, varastoja täytyy tyhjentää. En myy osina, vaan kokonaisuutena.

KAMEROIDEN IKÄÄNTYMISEEN LIITTYEN, HUOMIOITAVAA: Harva kamera on ikitoimija ja suurin ongelma lienee kellopariston varma kuoleentuminen ajan myötä. Netissä on kauhutarinoita tästä aiheesta ja itselläkin useita, omia, kalliita pettymyksiä.
Riippuen suuresti käyttötavoista, nykykameroiden sisäinen kellon akkuparisto voi kestää noin 10 vuotta tai vikaantua jo muutamassa vuodessa.
Kun se vikaantuu, kellon lisäksi käyttäjän tallentamat tärkeät tiedot, omat asetukset ja säädöt, eivät aina pysy kameran sisäisessä muistissa eli aika-asetusten lisäksi myös omat tiedot ja säädöt on kirjattava uudelleen, joka kerta kun aloitetaan uusi kuvaussessio. Ärsyttävää!
Kellopariston vaihto ei onnistu nykyään kotikonstein monessakaan kamerassa, vaan sen tekee huoltoliike satojen eurojen korvauksesta, tai ilmoittavat useimmiten ettei onnistu enää millään konstilla, kun varaosia ei löydy mistään.
Mutta näissä kameroissa asiat eivät ole näin huonosti.
MONEN KALLIIN KAMERAN HYLKÄÄMISEN SYY on juuri tuo pieni viallinen muistiparisto ja sitten laite vaan myydään seuraavalle tai hyllytetään, kun ei voi tai kannata korjata, ärsyttävää vikaa, joka on todella pahassa paikassa.
NÄISSÄ KAMEROISSA kellopariston vaihto vielä onnistuu, omatoimisesti, ilman työkaluja, parissa sekunnissa, karkkirahalla. Se on yleisesti saatavaa tyyppiä oleva Litium nappiparisto (CR2016), helpossa paikassa, löydettävässä pääakkukotelosta ja paristo kestää käyttöä noin 5 vuotta, vaihdon jälkeen. Ohjekirjoissa on tarkat tiedot. Tällainen tärkeä huoltotoimi ei onnistu juuri missään muissa kameroissa (Nikon, Panasonic, Sony, Pentax...) nykyään.
Eli ikitoimijan ominaisuuksiakin vielä löytyy joissakin harvoissa kameroissa.
Canon kameroista viimeiset itsevaihdettavat mallit lienevät kokemukseni mukaan EOS 7D ja SX160 ja SX10-20 eli yli kymmenen vuotta ovat valmistaneet vain kertakäyttö kameroita.
Nikonin ja joidenkin muiden kalliissa ammattilaismalleissa helppo vaihto onnistui vielä pari vuosikymmen sitten, ei enää sen jälkeen.

Suosittelen noutoa Hämeenlinnasta, koska tavaraa on paljon.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


100 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 5.4.2024 19:07
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.