Tuote on myyty käyttäjälle ls3 hintaan 470 €

Kuvaus

Tarjolla harvinainen, mm. eBayssä kovissa hinnoissa liikkuva "kannettava" tietokone yli 40 vuoden takaa eli tämän yksikön valmistuskuukausi ja -vuosi on joulukuu 1983. Made in Japan.
Isäni kuolinpesästä jäänyt, olen itse pelannut tällä ainakin Maalari-peliä 1980- ja 1990-luvun taitteessa, ollut sen jälkeen käyttämättömänä hyllyssä. Koitin ladata peliä tällä käyntiin, muttei onnistunut, johtunee siitä etten osaa vain käyttää. Levyasema näyttäisi kuitenkin toimivan.

Kuten kuvista käy ilmi, laite käynnistyy normaalisti ja diskettiaseman valo palaa/vilkkuu levyn ollessa sisällä. Laite on ulkoisesti hyvässä kunnossa, ei mitään isompia nirhaumia tms. Kuvasta 5 voi todeta että kaikki näppäimet toimii, mutta tiedoksi että osa toimii paremmin ja osa heikommin. Tiedoksi myös, että laite on altistunut aikoinaan tupakansavulle. Edeltävistä syistä kuntoarvio tyydyttävä.
TÄYDELLISTÄ TOIMIVUUSTAKUUTA EN VOI ANTAA TÄMÄN IKÄISELLE LAITTEELLE.

Kauppaan kuuluu kaikki kuvassa 1 näkyvä; Commodore SX-64:n ikäänkuin kaupan päälle tulee kaikki muu: Commodore MPS-802 printteri (menee päälle ja valo vilkkuu, muttei varmuutta toimivuudesta), Commodore VG-200 AQ joystick (näyttäisi toimivan muttei täydellistä toimivuustakuuta), suomenkielinen Commodore 64 käyttäjän opas (ei ole tämän laitteen oma alkuperäinen, mutta eiköhän siitä jotain hyötyä ole, painovuosi 1984), englanninkielinen Commodore 1570/71 Disk Drive User's Guide ja demodisketti (tosin SX-64:ssa on käsittääkseni diskettiasema 1541), 10kpl:n pakkaus Xerox-diskettejä joista melko varmasti ainakin 8kpl ovat tyhjiä sekä neljä diskettiä joilla (diskettien tarrojen itsekirjoitettujen tekstien mukaisesti) pelit Maalari, Gribbly's Day Out, Bumble Bee II, Sup. Pipeline II, Super Zaxxon, Moonsweeper, Aut On A Limb, Star Wars -Gyruss, James Bond 007, Bubble Burst, River Chase, Roland's Ratrace, Zyto, Cosmic Capers, Space Taxi II, Mancopter, Bounty Bob SB, S.T. Express, Bizy-Beez.8.1, Dinky Doo - Horace. Lisäksi laatikollinen tuohon printteriin sopivaa paperia, unohdin sisällyttää sen kuviin.

Tätä kokonaisuutta en ala sen koon ja painon puolesta postittamaan, joten VAIN NOUTO Helsingistä. Sen verran tulen vastaan, että voin itse henkilökohtaisesti toimittaa tämän maksimissaan 200 km:n päähän Helsingistä (eli esim. Turku, Tampere, Hämeenlinna, Lahti, Kouvola, Kotka) jos ostaja maksaa bensakulut eikä oleta että pystyisin toimittamaan juuri hänen haluamanaan ajankohtana; minulla on kaksi vapaapäivää viikossa, joten ainakin jompana kumpana niistä onnistuu.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
470 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.3.2024 20:06
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
29.3. klo 10:46

Onnistuuko lähetys jos ostaja luopuu kaupanpäällisistä hyväksesi ja haluaa vain sx-64 koneen, sen näppäimistön ja johdot? Paljonko lähetykselle tulisi tässä tapauksessa hintaa?

29.3. klo 12:15

Tuo on niin painava ja hankala pakattava etten halua sitä postittaa eikä kannata ottaa sitä riskiä että vahingoittuisi siinä touhussa. Tosiaan itse voin kuljettaa omalla autolla max. 200 km:n päähän Helsingistä. Mieluiten nouto.