Tuote on myyty käyttäjälle audi 100 hintaan 77 €

Kuvaus

Vuosikaudet sisätiloissa säilytetty. Ei haise. Ensin ei lähtenyt lataamaan mitään, sitten putsasin levyaseman ja levyaseman piuhan liitännät ja sitten alkoi lyyti kirjoittamaan. Retrokoneharrastaja sanoisi että "testattu toimivaksi" mutta kaikesta testaamisesta huolimatta sanoisin että ei tämä ihan täysikuntoiseksi tullut vaan jotain häikkää tässä on. En nyt tarkkaan muista, mutta olikohan niin että äänet ja/tai grafiikka peleissä ja demoissa ei ihan pelannut ihan samalla tavalla kuin toisessa 5-satasessanii. Mietin että jos irroittelisi piirit kannoiltaan ja putsailisi pinnit mutta empä taida jaksaa.

Kun kone tuli mulle niin virtalähteen ja/tai koneen virtaliittimessä oli jotain feelua, sähkö kulki vain kun liitintä piti käsipelillä koneessa kiinni. Virtalähde kuitenkin pelaa muissa koneissani ja muut virtalähteeni pelaavat tämän koneen kanssa. Enkä tiedä kyllä sitäkään mikä virtalähde laatikossa tällä hetkellä on kun en niin tarkkaan ole näitä vahtinut. Lisämuistikin tässä oli kun minulle tuli, en muista onko se nyt kiinni vai jossain muualla. Emo on se kai kaikista yleisin, olikohan numeroltaan 6A.

Nouto Kotka-Loviisa tai sitten postitus. Jos postitetaan niin koko summa tilille ja täältä pesee. Ei oikein napostele tämän hintasten kamojen erikoispakkailu niin lähetän laitteen omassa laatikossaan paperilla ja muulla roinalla vuorattuna (sen verran kun mahtuu) ja kelmutan paketin ennen osoitelapun teippaamista. Postikulu 11 euroa, ja jos ostaja haluaa helposti särkyvänä niin toinen 11 euroa lisää. Nämä hinnat postin sivuilta, en ole kiinnostunut eri lähetysmuotojen ja -firmojen hinnoista.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
77 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.4.2024 22:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.