Tuote on myyty käyttäjälle Kaki75 hintaan 15 €

Kuvaus

Kirjapaketti. Kolme kovakantista kirjaa (vähäistä käytön jälkeä kansissa)

Cliff McNish: Noidan Loitsu -trilogia
#1 Noidan Loitsu (Tammi 2002)
#2 Taikuuden tuoksu (Tammi 2003)
#3 Velhon vala (Tammi 2004)

------------------------------
Cliff McNish: Noidan loitsu
Alkuteos "The Doomspell" ilmestynyt 2000.

Rachel ja hänen pikkuveljensä Eric siepataan kotinsa kellarista. He putoavat mustan kuilun läpi Ithrea-nimiselle planeetalle, jossa vallitsee ikuinen talvi. Planeettaa hallitsee Dragwena-noita, hän on jo vuosisatojen ajan siepannut lapsia orjikseen, jotka vanhenevat mutta eivät kasva. Dragwena on itsekin vanki. Larpskendya-velho on sulkenut hänet planeetalle, eikä hän pääse pois ilman tyttölasta, jolla on voimakkaat taikavoimat.

Pian Rachel huomaa itsessään maagisia kykyjä. Hän on siis tuo odotettu tyttölapsi. Mutta yhtä paljon kuin Gragwena, häntä ovat odottaneet siepatut ex-lapset. Rachel ja Eric joutuvat mukaan mielikuvitukselliseen taikavoimien mittelöön, jossa siepattujen lasten vastarintaliike taistelee pahan noidan tyranniaa vastaan.

Noidan loitsu on yllätyksellinen ja jännittävä seikkailuromaani, joka imaisee lukijan mukaansa huikeaan fantasiamaailmaan. Se on trilogian ensimmäinen osa ja Cliff McNishin esikoisromaani. Sekä kriitikot että fantasian lukijat ovat ottaneet teoksen ylistäen vastaan.
----------------------------
Cliff McNish: Taikuuden tuoksu
Alkuteos "The Scent of Magic" ilmestynyt 2001.

Taikuuden tuoksu on yhtä huikean jännittävä fantasiaseikkailu kuin trilogian ensimmäinen osa Noidan loitsu.

On kulunut vuosi siitä, kun sisarukset Rachel ja Eric ja heidän ystävänsä Morpeth palasivat Ithrean planeetalta, missä he kukistivat voitokkaasti pahan Dragwena-noidan. Rachel on vuoden ajan kyennyt pitämään mahtavat taikavoimansa kurissa, mutta nyt ne ovat alkaneet voimistua. Myös muita taikavoimaisia lapsia alkaa nousta esiin ympäri maapalloa. Rachel lähtee etsimään heitä Afrikan viidakoista ja kaukaisesta Chilestä.

Samaan aikaan maapalloa lähestyy noitien retkikunta, joka on lähtenyt matkaan kaukaiselta Ool-planeetalta. Sitä johtaa noidista mahtavin, Heebra, Dragwenan äiti. Hän on saanut vihiä Dragwenan kuolemasta ja on matkalla kostamaan.

Noidat ja lapset kohtaavat pohjoisnavan jäätiköillä. Pystyvätkö lapset kukistamaan noidat? Pystyvätkö he vastustamaan noitien lupauksia vallasta ja voimasta? Missä on Larpskendia, velho, joka on luvannut suojella maapalloa?
-----------------------------
Cliff McNish: Velhon vala
Alkuteos "The Wizard’s Promise" ilmestynyt 2002.

Jännittävän fantasiatrilogian hurja loppuhuipennus.

Rachelista ja Ericistä kertovan fantasiatrilogian edellisessä osassa Taikuuden tuoksu (2003) kaikkien maailman lasten taikuus pääsi valloilleen. Maan taivaat täyttyvät lentävistä lapsista, jotka huvittelevat keksimällä toinen toistaan mielikuvituksellisempia leikkejä. Rachel ei ehdi käyttää aikaansa leikkeihin, sillä hän tietää noitien hyökkäävän pian. Mutta onko hän sittenkään osannut varautua siihen, mitä on tulossa? Griddat, noitien hirvittävät sotaorjat, ovat päässeet valtaan noitien kotiplaneetalla Oolilla ja ryöstävät pienen ihmepojan Yemin. Myös velho Larpskendia katoaa.

Taistelu kammottavia griddoja vastaan johtaa Rachelin ja Ericin Ooliin - maailmaan, jossa vuoret liikkuvat ja hengittävät, aurinko ei milloinkaan paista ja lumi on elävää. Kuinka Rachel ja Eric selviävät voimainkoetuksesta? Entä missä viipyvät Larpskendian johtamat velhot? Päätähuimaavat käänteet johdattavat Rachelin, Ericin, velhot ja griddat lopulta velhojen planeetalle, jolla elää ennennäkemätön noitakansa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


15 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.3.2024 19:16
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.