Kuvaus

hyväkuntoinen paketti

Elokuvat:

THE LITTLE KIDNAPPERS
Lontoolaisessa orpokodissa kasvaneet pojat Davy ja Harry päätyvät asumaan Kanadan Nova Scotiaan erakoituneen isoisänsä luokse. Eräänä päivänä pojat löytävät rannalta pienen vauvan, jonka he päättävät pitää.

KHARTOUM
Vuonna 1883 Britannian pääministeri Gladstone (Ralph Richardson) lähettää Kenraali Charles Gordonin (Charlton Heston) Khartoumiin, Sudaniin, missä tuhansia siviilejä uhkaa muslimifanaatikko Mahdi (Laurence Olivier) ja tämän kannattaja-armeija.
Gordon onnistuu voittamaan Mahdin kunnioituksen, muttei kykene estämään tämän miehiä valtaamasta kaupunkia. Nyt historiankirjat ovat Gordonin käsissä tämän lähtiessä elämänsä taisteluun puolustaakseen Khartoumin muinaista kaupunkia.

EARTHQUAKE - Maanjäristys

Etelä-Kaliforniaa ravistelee kaikkien aikojen tuhoisin maanjäristys, joka vavisuttaa Los Angelesia ja järkyttää kaikkien asukkaiden elämää. Charlton Heston esittää rakennusinsinööri Stewart Graffia, joka asustaa rikkaan ja hemmotellun vaimonsa Remyn (Ava Gardner) kanssa.
George Kennedy on Lew Slade, hävitetyn kaupungin kova kyttä. Lorne Greene esittää Sam Roycea, rakennusyhtiön omistajaa, joka on jäännyt loukkuun omaan rakennukseensa. Maanjäristyksen muissa pääosissa nähdään Geneviève Bujold, Richard Roundtree, Marjoe Gortner, Barry Sullivan, Lloyd Nolan ja Victoria Principal.

KESYTÖNTÄ KIIHKOA
Chritopher Leiningen (Charlton Heston) on naimaton plantaasinomistaja Etelä-Amerikassa. Hän on liian kiireinen osallistuakseen seuraelämään, joten hän tilaa itselleen vaimon Amerikasta.
New Orleansista saapuva Joanna (Eleanor Parker) on kuitenkin liian sitkeä ja vahvatahtoinen Leiningenin makuun, eikä yhteiselosta ole tulla mitään.
Joanna valmistautuu jo palaamaan kotiinsa, kun he saavat tietää, että plantaasia on lähestymässä valtava tappajamuurahaisten lauma. Leiningen ja Joanna päättävät jäädä puolustamaan plantaasia.
Joannan rohkeus tekee vaikutuksen mieheen, ja pian he huomaavat ymmärtävänsä toisiaan paremmin, kuin aluksi osasivat kuvitellakaan.

EL CID
Hänet tuomittiin syyttömäksi petoksesta ja pakotettiin sotimaan kunniansa kautta osoittaakseen syyttömyytensä. Hän voitti, ja hänet nimitettiin joukkojen johtajaksi kristittyjen armeijaan. Kymmenien tuhansien miesten armeija takanaan hän lähti sotaan tuhotakseen Maurien monivuotisen vallan ja vapauttaakseen Espanjan sorrosta. Taisto joka teki hänet legendaksi. Hän oli Rodrigo Diaz - mutta kaikki tunsivat hänet nimeltä "El Cid".

BEN-HUR
Ben-Hur on juutalainen ylimys, jonka kohtalon oikuista joutuu roomalaisten orjaksi mutta onnistuu karkaamaan kovaonniselta sotakaalerilta. Elämänsä käännekohdissa Ben-Hur myös kohtaa nasaretilaiseksi kutsutun Jeesuksen. Elokuvahistoriaan lähtemättömästi jäänessä uskomattomassa vaunukilpailussa Ben-Hurilla on viimeinen tilaisuus kostaa kiduttajilleen...

55 PÄIVÄÄ PEKINGISSÄ
Kiina vuonna 1900. Valtakunta, joka yhä on keisaridynastian vallassa, saaden tukea lännestä. Kansan tyytymättömyys on suuri ja vallankumous lähellä.
Kun majuri Matt Lewis saapuu Pekingiin, hän saapuu kaupunkiin, joka on paniikin vallassa. Vallankumoukselliset ovat murhanneet satakunta lähetyssaarnaajaa ja julistaa "kaikki valkoiset tapetaan". Kielletyn Kaupungin muurien takana viholliset pitävät jäljellä olevia länsimaalaisia pelon kourissa.
Muutamia tuhansia siviilejä ja vain muutama sata sotilasta elää vailla ruokaa, ruutia ja lääkkeitä. Yhtäkkiä keisarinna Tzu-Hsi puuttuu valtapeliin ja siirtyy vallankumouksellisten puolelle - yhdessä armeijansa kanssa joka koostuu 130 000:a sotilaasta. Kaikki toivo on nyt majuri Lewiksen harteilla. Edessä on 55 päivää jota maailma ei koskaan unohda...

APINOIDEN PLANEETTA
Astronautti Taylor (Heston) haaksirikkoutuu kaukaiselle, apinoiden hallitsemalle planeetalle, jossa primitiivisiä ihmisiä pidetään koe-eläiminä ja orjina. Taylor huomaa pian olevansa metsästettävien listalla ja hänen henkensä olevan hyväntahtoisen simpanssitutkijan (McDowall) käsissä.
Apinoiden planeetta on laatuviihdettä henkeäsalpaavan visuaalisesta alkukohtauksesta aina värisyttävään loppuhuipennukseen.

PALUU APINOIDEN PLANEETALLE
Apinoiden planeetan ylistetyssä jatko-osassa toinen astronautti (James Franciscus) syöksyy aikavallin läpi etsiessään kadonnutta Tayloria (Charlton Heston). Uskalias pelastusoperaatio johtaa maanalaiseen kaupunkiin, jossa mielenhallintaa harjoittavat
mutantti-ihmiset palvovat asetta, joka voi tuhota koko planeetan. Toiminnallinen ja aikamme maailmaa kuvastava tieteisseikkailu joka viihdyttää kaikenikäisiä!

PAHAN KOSKETUS
Tässä poikkeuksellisen hienossa film noirissa Welles esittää Hank Quinlania, epärehellistä poliisipäällikköä, joka lavastaa meksikolaisen nuoren miehen syylliseksi rikokseen. Charlton Heston esittää kunniallista meksikolaista huumepoliisia, joka ottaa yhteen Quinlanin kanssa saatuaan selville asioita hänen synkästä menneisyydestään. Kiehtovassa jännitysdraamassa nähdään erinomaisia näyttelijöitä kuten Janet Leigh Hestonin uteliaana vaimona, Akim Tamiroff rähjäisenä rikollispomona, Zsa Zsa Gabor sekä Marlene Dietrich salaperäisenä mustalaisena. Kuvaus on unohtumattoman hienoa, ja Henry Mancinin aavemainen musiikki kruunaa kaiken.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 33 vrk 11 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

55 € Sulkeutuu 33 vrk 11 h 21 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
5.1. klo 8:52

Myytkö erikseen?

5.1. klo 19:11

mieluummin kaikki kerralla