Kuvaus

Rooman Imperiumin ehdoton KEISARI numero 1, jonka useinmat tietävät historiasta.   Caius Julius Ceasar syntyi vuonna 100 e.Kr ja kuoli 15.3. vuonna 44 e.Kr.   Ceasar siis murhattiin ns. maaliskuun iiduksena. Hän oli tavattoman kunnianhimoinen ja myös taitava päämies. Liki jokainen tietää hänen lyhyen viestinsä erään taistelun jälkeen : " Tulin, Näin, Voitin". 

Toki monet ns. Ceaser lausahdukset ovat alkujaan muiden keksimiä, antiikissa oli myös muotisanoja ja juttuja, joita oli kiva matkia. Esim " Arpa on heitetty " kun hän ylitti Rubicon joen, oli jo silloin vanha sanonta. 

DE17MA410 Ceasar rintapysti hieno kaunis koriste Historia ja Rooma Imperium ihmiselle kotiin, työpaikalle, takkahuone, kesämökki jne.. Korkeus 12cm, paino 350g. Pieni Ceasar pysti symbolisoi aivan tavatonta kunnianhimoa ja peräänantamattomuutta.  

Ceasar oli diktaattori , vaikka Rooman Imperium oli demokratia?     No ei ihan, senaikaisessa yhteiskunnassa ei ollut sen enempää demokratiaa, kuin vaikka nykyisessä EU:ssa ja pienen ihmisen vaikutusvalta "eliittiin " oli nolla....kuten on monen mielestä myös nykyään. ;)

Kernaasti yhdistelen huutoja. Kohde on Hampurissa Saksa

Kohteen syventävää informaatiota omasta päästäni, historiankirjan mukaan:

Hän oli otteissaan äkkijyrkkä ja tarinan mukaan kun hän meni illansuussa maaliskuun iiduksena (eli maaliskuun puoliväli, 15 pvä) Rooman Senaattiin, hän huomasi rakennuksen pitkien ja leveiden marmoriportaiden toisessa päässä istuvan kaapuun pukeutuneen mieshahmon ja  Ceasar  otti askeleita sivuun ja meni vaatimattoman ja huonossa ryhdissä istuvan mieshahmon luo.    

Ceasar sanoi miehelle: " Ettekö te ole juuri se ennustaja, joka ennusti minulle joitakin aikoja sitten, että tulen kuolemaan maaliskuun iiduksena?"  Paksuun viittaan pukeutunut ennustaja nosti katseensa ylöspäin kohti Ceasaria ja sanoi: "Kyllä minä olen " .  Tähän Ceaser: " Mutta tänään on maaliskuun iidus ".  Ennustaja: " Niin on, mutta ei ole vielä mennyt. "

Kuten tunnettu historia kertoo meille, meni suuri politiikko ja sotapälliikkö Ceasar senaattiin sisään ja siellä odotti häntä  ryhmä vihamiehiä, puukot ja tikarit kädessä.  Eräs maapallon suurin vaikuttaja murhataan raukkamaisesti. Hyvin moni iskee oman puukkonsa Ceasar kehoon ja kuolema seurasi nopeasti. Maapallon senaikainen suuri ja mahtava valtio Rooman Imperium on äkkiä väkivaltateon jälkeen ilman johtajaa. Kaikki häntä seuraavat valtion päämiehet kantavat titteliä Ceasar= Keisari. Rooman Valtakunnan viimeiset keisarit ovat germaaneja, kaksi keisaria oli Espanjan Sevilla kaupungin lapsia.

Valtio hajosi paljolti siihen, ettei demokratia enää toiminut vaan korruptio ja päätökset tehtiin sen mukaan, kuka rikas eliitti johtaja maksoi eniten politiikko päättäjille....  Oikeuslaitos muuttui teatteriksi ja rikkaat olivat aina oikeassa ja heitä ei heitetty tyrmään. Kansaa sorrettiin, rikas ja vaikutusvaltainen oli oikeuden edessä jo etukäteen voittaja. Yhteiskunta mätäni sisältä päin, rahalla voi ostaa oikeutta. Koko poliittinen maan johto oli korruptoitunut, jokainen otti vastaan lahjuksia ja oman isänmaan asiat huononivat ja liero politiikko myi sielunsa vieraalle vallalle......

Kernaasti yhdistelen huutoja, jolloin säästät postimaksuja. 5kg paketti maksaa 16,99 ja siihen mahtuu paljon tavaraa sisään. Kohde on Hampurissa, Saksa
Keisari Keesar Ceesar Caesar Keisari Keasar...kaikkia kummia nimimuotoja tulee, kun suomenkieltä ja englanninkieltä tungetaan väkisin yhteen. Kuulostaa savon kieleltä..... 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!    Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan silloin kysy tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Usein tavara on maannut laatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä ja juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
 Aivan pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. 
. Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu tällöin noudattamaan niitä toimitus-ja maksutapoja ja maksuaikoja, jotka ovat ilmoituksessa kerrottu.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 29 vrk 6 h 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

32,80 € Sulkeutuu 29 vrk 6 h 13 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.