Kuvaus

hyväkuntoiset

ELOKUVAT :

TRISTANA
Kun nuoren Tristanan äiti kuolee, hänestä alkaa huolehtia arvostettu Don Lope; pidetty mies, jonka ainoa todellinen heikkous ovat naiset. Kasvattaessaan Tristanasta vapaata ja itsenäistä naista, tekopyhä vanha mies tekee tästä rakastajattarensa. Tätä Tristana ei unohda.

8 NAISTA
Eristäytynyt herraskartano lumisella maaseudulla 1950-luvun Ranskassa. Perhe on kokoontunut loman viettoon... Mutta juhlaan ei ole aihetta, sillä heidän rakastettu patriarkkansa on murhattu! Tappaja ei voi olla kukaan muu kuin yksi kahdeksasta talossa olevasta naisesta. Oliko se hänen voimakas vaimonsa? Hänen vanhapiika kälynsä? Hänen saita anoppinsa? Ehkä hänen hävytön sisäkkönsä tai lojaali taloudenhoitajansa? Vai olisiko se mahdollisesti voinut olla jompikumpi hänen nuorista ja kauniista tyttäristään?
Uhrin loistokkaan sisaren yllätysvierailu muuttaa murhatutkimukset päiväksi, joka on täynnä hysteriaa, kilpailua ja jopa farssin aineksia. Koomiset tilanteet on maustettu synkillä perhesalaisuuksilla. Viettelys kulkee käsi kädessä pettämisen kanssa. Naisen sielunelämän mysteeri on paljastettu.
Kahdeksan naista. Kaikki epäiltyjä. Jokaisella on motiivi. Jokaisella on salaisuus.

INDOKIINA
Ranskan siirtomaassa Indokiinassa vallitsee levoton ilmapiiri. 1930-luvun Ranskan imperialistien siirtomaapolitiikka on hiljalleen murenemassa, poliittinen ilmapiiri Euroopassa kiristyy ja valtasuhteiden muuttuminen Indokiinassakin on väistämättömästi edessä.
Muutoksista huolimatta vaikutusvaltainen ja kaunis kumipuuplantaasin omistaja Eliane Devries elää vaurasta elämää yhdessä adoptoidun tyttärensä, indokiinalaisen Camillen kanssa.
Äidin ja tyttären läheiset suhteet joutuvat kuitenkin koetukselle, kun he rakastuvat samaan mieheen, komeaan upseeriin, Jean-Baptisteen. Jeanin ja Camillen välisen suhteen syventyessä, katkera Eliane ei suostu osaansa, ja suhteitaan käyttämällä hän järjestää Jeanille siirron kaukaiselle Tonkin saarelle. Mutta todellista rakkautta on mahdotonta sammuttaa...
Camille pakenee plantaasilta äitinsä vallan alta, ja lähtee etsimään rakastamaansa Jeania. Matkatessaan läpi levottoman Indokiinan Camille oppii vähitellen ymmärtämään kotimaatansa -- sen ongelmia, rikkauksia ja tavoitteita. Indokiinassa tapahtuvat muutokset sitovat myös Elianen, Camillen ja Jeanin kohtalot yhteen.

THE STONE COUNCIL
Stone Council kertoo ranskalaisesta Diane Siprienistä (Monica Bellucci) ja hänen Mongoliasta adoptoidusta pojastaan, Liu-Sanista (Nicolas Thau).
Pojan yhdeksänvuotispäivän lähestyessä alkaa tapahtua eriskummia. Liu-Sanin rintaan ilmestyy omituinen merkki, ja hän puhuu toisinaan oudolla kielellä.
Äiti ja poika alkavat nähdä samoja, pelottavia unia. Oikeasti pelottavaksi meno kiihtyy, kun heidän ympäriltään alkaa löytyä erittäin väkivaltaisesti tapettuja ihmisiä. Adoptoinnin järjestäneen säätiönkin toimissa näyttää esiintyvän toivomisen varaa.
Kun Liu-San sitten katoaa, ei Siprienillä ole muuta keinoa kuin lähteä kaiken tapahtuneen alkulähteille Mongoliaan.

CHERBOURGIN SATEENVARJOT
Cherbourgissa äitinsä sateenvarjokaupassa työskentelevä kuvankaunis 17-vuotias Genevière (Catherine Deneuve) ja komea 20-vuotias automekaanikko Guy (Nino Castelnuovo) ovat syvästi rakastuneita ja suunittelevat menevänsä naimisiin.
Eletään vuotta 1957 ja Ranskan käymä sota Algeriassa tuntuu kaukaiselta. Sitten Guy saa kutsun rintamalle. Nuoren parin viimeisenä yhteisenä yönä rakkaus on syvimmillään ja Genevière tulee raskaaksi.
Cherbourgiin jäävä Genevière joutuu pian valinnan eteen: odottaako kaksi vuotta Guyn palvelusajan päättymistä, vai suostuako rikkaan timanttikauppiaan kilpakosintaan?

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 34 vrk 1 h 6 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

25 € Sulkeutuu 34 vrk 1 h 6 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
17.9. klo 17:37

Hei, et ilmeisesti myy yksittäin? Voisin tuon The Stone Councilin mahdollisesti ostaa.

18.9. klo 11:19

Mieluummin kaikki kerralla