Tuote on myyty käyttäjälle tareus hintaan 60 €

Kuvaus

Calibrite ColorChecker Display Pro näytön kalibrointilaite

Myyntiin näytön kalibrointilaite. Tuotetta käytetty kaksi kertaa kahden näytön kalibroimiseen eli on hyvässä kunnossa. Mukaan alkuperäinen pakkaus, laite ja tarvittavat johdot. Takuu umpeutunut. Postit 6,90e tai nouto Oulusta.

Calibrite ColorChecker Display Pro on kehittynyt näytön kalibrointilaite valokuvaajille ja muille tarkkoja värejä luovassa työssään tai harrastuksissaan vaativille.

ColorChecker Display Pro -kalibrointilaitteella on mahdollista kalibroida pöytätietokoneiden ja kannettavien tietokoneiden näyttöjä, sekä projektoreja. Kalibrointilaite tukee myös useiden samassa järjestelmässä käytettävien monitorien kalibrointia niin, että jokaisella näytöllä on oma väriprofiilinsa virheettömän tarkkuuden näyttöjen välillä saavuttamiseksi. ColorChecker Display Pro on yhteensopiva mm. LED, Plasma, RG Phosphor, OLED ja Wide Gamut -näyttöjen kanssa.

ColorChecker Display Pro tarjoaa kehittyneet hallintamahdollisuudet, kuten valkopistettä, luminanssia, kontrastisuhdetta, ja gammaa. Kalibrointilaite tukee yleisimpiä broadcast -väriavaruusstandardeja, kuten NTSC, PAL SECAM ja ITU-R Rec.BT.709. Kalibrointilaitteen mukana tuleva kalibrointiohjelmisto on Windows- ja Mac -yhteensopiva. ColorChecker Display Pro on lisäksi yhteensopiva Calibrite PROFILER -ohjelman kanssa. Kalibrointilaitteessa on 1/4" jalustakierre suurien näyttöjen ja projektorien kalibroimisen helpottamiseksi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
60 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.4.2024 0:11
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.