Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Bonnie Bryant: YKSI, KAKSI, PELAA! Suomennos: Nina Mäki-Kihniä. Kannen kuva: Jennifer Bell. 2004 Pollux-hevoskerho, Tallijengi-sarja. 149-sivuinen sidottu kirja, kannet ylipainettu, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Yksi, kaksi, pelaa! (2004; Horse Games 1991) on 16:s suomennettu Saddle Club (Tallijengi/Tallikaverit) -kirja. Tallijengi, kolmetoistavuotias Lisa Atwood ja kaksitoistavuotiaat Stephanie ”Stevie” Lake ja Carole Hanson, asuvat ja ratsastavat (fiktiivisessä) Willow Creec’in kaupungissa Virginiassa Yhdysvalloissa. Tallijengin yhteishenki joutuu koetukselle, kun Stevie innostuu uudesta lajista, haavipoolosta. Hän aikoo näyttää vastajoukkueessa pelaavalle poikaystävälleen Philille, miten hyvin hän osaa ratsastaa! Myös Carole ja Lisa haluaisivat osallistua, mutta rauhassa Stevien raivoisalta voitontahdolta. He pelkäävät, että valmentaja-Stevie osoittautuu hirviöksi. Sitä paitsi Carolen mielessä on tärkeämpiäkin asioita kuin voittaminen. Uusi ystävä Marie on loukkaantunut auto-onnettomuudessa, ja Carole uskoo, että hevoset palauttavat tytön elämänhalun. Mutta Stevietä ei pysäytä mikään, ei edes nyrjähtänyt nilkka. Hänen hurja kilpailuviettinsä alkaa uhata tyttöjen ystävyyttä. Tallijengiläisten on löydettävä toisensa uudelleen – mutta miten?

Bonnie Bryant on yhdysvaltalainen lasten- ja nuortenkirjailija, joka tunnetaan parhaiten kirjasarjastaan Saddle Club (Tallijengi, myös Tallikaverit). Bryant syntyi ja varttui New Yorkissa. Lapsena hän vietti kesät Massachusettsissa, missä hän pääsi tutustumaan hevosiin. Bryant suoritti yliopisto-opinnot Wisconsinin Appletonissa, minkä jälkeen hän muutti takaisin New Yorkiin. Työnsä lastenkirjallisuuden parissa Bryant aloitti työskentelemällä kirjakustantamossa. Kun häntä 1986 pyydettiin kirjoittamaan kirjoja "tytöistä ja hevosista", sai alkunsa Tallijengi-sarja. Kaikkiaan 101 kirjasta ensimmäisenä suomeksi on ilmestynyt Hevoshullut (1992; Horse Crazy 1988) Kariston Tallikaverit-nimisessä sarjassa (kuusi kirjaa 1992-94). Pollux-hevoskerho on julkaissut kirjoja vuodesta 2001 ”Tallijengi”-sarjassa.

 

2. Gill Morrell: PONIVAELLUS!. Kannen kuva ja kuvitus: Jennifer Bell. Suomennos: Nina Mäki-Kihniä. 2007 Stabenfeldt AB, Pollux-hevoskerho. 154-sivuinen sidottu kirja, kannet ylipainettu, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.
 
Gill Morrell on englantilainen. Hänen kirjoittamansa ponikirjat ovat ilmestyneet Yhdysvalloissa ja ne on käännetty useille kielille. Ponikirjojen – Poniloma (2006; The Pony Vacation 2004), Ponivaellus (2007; Pony Trek 2005) ja Ponitalvi (2008; The Pony Winter 2007) – päähenkilö ja kertoja on kolmetoista–neljätoista-vuotias Englannin maaseudulla asuva Jess. Ensimmäisellä ponileirillään Jess on tutustunut Rosieen, joka asuu Lontoossa.

Ponivaellus (2007; Pony Trek 2005) -kirjassa Rosien sisko Kate peruu lähtönsä ponivaellukselle ja Rosie haluaa Jessin mukaan vaellukselle. Vaellusleiri on heppahöperön unelmien täyttymys! Vai onko sittenkään…? Jess lähtee matkaan suurin odotuksin, mutta loma alkaa ikävästi. Jessin lempiponi annetaan Georgielle, ratsastustaidot ovat ruosteessa ja ystävyys Rosien kanssa alkaa rakoilla. Kaiken kukkuraksi Jessistä tehdään syntipukki, kun Georgie joutuu koko ajan uusiin onnettomuuksiin. Mutta kuka on vaarallisten sattumusten takana?
 
Gill Morrell on englantilainen kirjailija ja teatteriohjaaja. Hän on syntynyt Lontoon lähellä. Unelmansa saada ratsastaa hän toteuttti vasta nuorena opiskelijana ratsastusvaelluksella Skotlannissa. Nykyisin hän asuu Somersetissa ja on jatkanut ratsastusta harrastuksenaan. Hän kirjoittaa ja ohjaa näytelmiä; hän on perustanut Malford Players -teatteriryhmän. Hänen kirjoittamansa ponikirjat ovat ilmestyneet Yhdysvalloissa ja ne on käännetty useille kielille. Ponikirjojen – Poniloma (2006; The Pony Vacation 2004), Ponivaellus (2007; Pony Trek 2005) ja Ponitalvi (2008; The Pony Winter 2007) – päähenkilö ja kertoja on kolmetoista–neljätoista-vuotias Englannin maaseudulla asuva Jess. Ensimmäisellä ponileirillään Jess on tutustunut Rosieen, joka asuu Lontoossa.
 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 59 vrk 16 h 14 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 59 vrk 16 h 14 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.