Tuote on myyty käyttäjälle GomezAddams hintaan 36 €

Kuvaus

Hyvin harvinainen Another World Entertainmentin kotimainen julkaisu natsisploitaatioklassikosta.

Nyt tulee muuten sitten kovaa ryönää!

Italian roskaisin roska-, eksploitaatio- ja kauhufilmimestari tarjoilee nimittäin varsin älyvapaata ja mielipuolista, mutta kummallisella tavalla vähän jotain hämmentävää taiteellisuuttakin sisältävää roskaa suoraan ämpärin pohjan alta.

Kyseessä on sellainen juttu, että natsit ovat paniikissa, kun Hitlerin huhutaan olevan häviöllä. Natsien keskuuteen alkaa tulla huhuja pettureista, joten täysin pomminvarmana strategiana päätetään tehdä seuraavanlaisesti:

Natseilla on bordelli, josta he pyrkivät värväämään kymmenen parasta huoraa vakoilijoiksi. Huorien uskollisuus selviää vain sillä, että ne laitetaan harrastamaan seksiä läskien ja epämuodostuneiden ja kaikenlaisten heitä mahdollisimman vähän kiinnostavien ihmisten kanssa, plus tietty koirien kanssa myös.

Koulutukseen kuuluu myös miekkataistelu- voimailu- ja tuliaseharjoituksia, joita esitellään ihastuttavan ryönäisessä treenimontaasissa.

Seurauksena on isot elostelevat irstailut, kun seksivakoojat yrittävät saada humalaiset potentiaaliset petturit satimeen.

Porukan johtajaa Herra Hans Schellenbergiä näyttelevä Gabriele Carrara ottaa kaiken irti mielipuolen roolistaan ja tuo paikoin mieleen jonkinlaisen Euroopan etelämaiden köyhän miehen Crispin Gloverin hulluimmillaan ja räävittömimmillään. Jossain vaiheessa hän tekeytyy jonkinlaiseksi natsipaaviksikin ja meuhkaa menemään.

Ja aivan jotenkin täysin kummallisesti elokuvan kuvaus on paikoin jopa kaunista ja taiteellistakin, jota harvemmin Bruno Mattein hommista voi sanoa. Matteilla on kummallinen taito tehdä perässä sen mitä muutkin tekee, ja tehdä sen huomattavasti huonommin kuin muut, mutta kuitenkin samalla paremmin kuin muut. Ehkä kyse on siitä, että kun ei ole kiinnostusta esittää kellekään olevansa taitava eikä omaa minkään vertaa itsesensuuria, niin siitä syntyy jotain rehellisen huonoa ja aivotonta, mutta hyvää. Tai jos ei hyvää, niin mielenkiintoista. Tai jos ei mielenkiintoista, niin erilaista.

Tämä DVD-julkaisu on osa AWE:n SS Camp Collectionia.
Kannet ovat täysin suomalaiset ja elokuva sisältää suomenkielisen tekstityksen.

Levy ja kansipaperi ovat oikein hyvässä kunnossa.

Elokuva on tässä julkaisussa nimettynä Private House of the SS.

Alkuperäinen nimi: Casa privata per le SS
Ohjaus: Bruno Mattei
Rooleissa mm. Gabriele Carrara, Marina Daunia, Macha Magall, Vassili Karis, Tamara Triffez, Luce Gregory, Walter Brandi, Thomas Rudy, Lucic Bogoliub Benny, Ivano Staccioli

Hintaan lisätään postikulut 4,60e.

Katso myös muut kohteeni. Yhdistelen postikuluja ostaessasi useamman tuotteen.
Huomaa, että dvd-levyissä saat kaksi elokuvaa samoilla postikuluilla.
1-2 kpl: 4,60e
3+ kpl: 6,90e

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
36 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.4.2024 21:02
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.