Kuvaus

Tuotteen Broadcom 9540-8i RAID-ohjain PCI Express x8 4.0 12 Gbit/s kuvaus


Broadcom 9540-8i RAID-ohjain PCI Express x8 4.0 12 Gbit/s

Tervetuloa uuteen maailmaan tiedon tallentamisessa ja suojaamisessa Broadcom 9540-8i RAID-ohjaimen avulla. Tämä ohjain tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn ja luotettavuuden, joka sopii täydellisesti vaativiin yrityskäyttöön. Tutustu sen ainutlaatuisiin myyntivaltteihin ja toimintoihin.

Portit ja liitännät:

  • Isäntäkäyttöliittymä: PCI Express x8
  • Esitys: RAID-tasot 0110
  • SMART-tuki

Paino & mitat:

  • Syvyys: 155.7 mm
  • Korkeus: 68.9 mm

Broadcom 9540-8i RAID-ohjain tarjoaa tehokkaan PCI Express x8 4.0 -liitäntänopeuden, joka takaa nopeat tiedonsiirtonopeudet jopa 12 Gbit/s asti. Sen ainutlaatuinen RAID-tasojen 0110 tuki mahdollistaa luotettavan tiedon tallentamisen ja suojaamisen. Voit luottaa siihen, että tietosi ovat turvassa ja helposti saatavilla.

Ohjaimessa on myös SMART-tuki, joka auttaa seuraamaan kiintolevyjen tilaa ja havaitsemaan mahdolliset ongelmat ajoissa. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden ennakoida mahdolliset vauriot ja suorittaa tarvittavat toimenpiteet ajoissa, jotta tietosi säilyvät turvassa.

Broadcom 9540-8i RAID-ohjaimen kompakti muotoilu ja kevyt rakenne tekevät siitä helpon asentaa ja integroida olemassa oleviin järjestelmiin. Sen syvyys on vain 155.7 mm ja korkeus

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 30 vrk 4 h 42 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.