Kuvaus

BRIO ZENTO laadukas two-way monipuolinen kombi TURVAISTUIN 0-25 kg. Väri tyylikäs harmaa-musta. Turvaistuimessa on 5-pisteturvavyöt, joiden kiristys onnistuu yhdellä kädellä ja joiden korkeus on säädettävissä neljällä eri tavalla. Säädettävä ja irroitettava päätuki. Helppo turvavyönsolki kiinnitys. Säädettävä tukijalka oikean istuinkulman ja asennon löytämiseksi.

Turvaistuimessa on useita erilaisia kiinnitys- ja käyttömahdollisuuksia. Tällä lasta voi kuljettaa sekä selkä menosuuntaan että kasvot menosuuntaan. Kauppaan kuuluu kuvassa näkyvät remmit jolla voi asentaa istuimen autoon kummin päin haluaa. Kun lapsi kasvaa turvaistuin voi käyttää auton omalla vyöllä kasvot menosuuntaan. Käyttösuositus vauvasta- noin 8-vuotiaalle asti.

Irroitettava ja pestävä kangaspäällinen. Kolaroimaton. On ollut kakkosautossa käytössä vain tilapäisesti. Erittäin siistikuntoinen. Ehjä. Ei tahroja. Ostohinta 239 eur.

Maksu+ postikulut  tilille.
Lähetys postitse.

Katso myös muut kohteeni!!!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 83 vrk 10 h 52 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

120 € Sulkeutuu 83 vrk 10 h 52 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
15.7. klo 7:23

Hei, Autossa, johon turvaistuinta hankkimassa, ei ole isofixia. Voiko tämän kiinnittää autoon turvavöillä?

muokattu 18.7. klo 13:44

Hei, Kyllä voi! Niin meilläkin oli, turvavöillä kiinnitetty. Olet tervetullut tekemään turvaistuimesta huudon! Lähetys huutopakettina onnistuu :-)!