Tuote on myyty käyttäjälle juusmuulii hintaan 3 €

Kuvaus

Pehmeäkantinen pokkari
330 sivua

Boris Akunin: Akilleen kuolema
Erast Fandorinin tutkimuksia: 4
2. painos
Loisto 2003
Venäjänkielinen alkuteos: Smert Ahillesa, 1998

Erast Petrovitš Fandorin on tuskin ehtinyt saapua Moskovaan ja asettua hotelliin, kun hän saa jo kuulla kenraali Sobolevin asuvan samassa paikassa. Eikä kestä kauan, kun Sobolev löydetään huoneestaan kuolleena.
Fandorin haistaa palaneen käryä tämän vankan ja terveen miehen äkillisessä kuolemassa. Kenraali Sobolevin heikoksi kohdaksi nimittäin tunnettiin naiset, ja Fandorinin tiedossa on jo, että kenraalin seurassa oli kuolemaa edeltäneenä iltana salaperäinen laulajatar.
Jäljet johtavat palkkamurhaajan kintereille. Fandorinin tutkimusten rinnalla kulkee tarina Ahimasista, 'vihan veljestä', jonka vaiheet lähenevät askel askeleelta Fandorinin tutkimuksia. Vaikka Fandorinilla on apurinaan japanilainen Masahiro Sibata, on vastassa myös armoton tappaja.

Aikaisemmissa teoksissa Fandorin on seikkaillut niin salaliitto-, vakooja- kuin suljetun tilan mysteerien kimpussa. Sobolevin kuoleman arvoitus saa Akuninin käsissä edustaa palkkamurhaajadekkaria. eikä Akunin unohda tyylitajuaan ja huumoriaan väännellessään juonta arvaamattomiin suuntiin.

­
------------------------------------------------------------------------------------
HUOM! POSTITUSTAUKO 16.4-28.4.2024.
­
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


3 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.4.2024 19:42
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.