Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään kuvien harmaa "Blaaklaaderin" neulottu softshelltakki, koko XL ja väri meleerattu harmaa (malli Blåkläder 5942). Kokeiltu kerran mutta vähän liian piukka itselle joten joutaa kiertoon, hintalappu vielä kiinni vetoketjussa eli on kuin uusi!

Kyseessä todella laadukas neulottu takki nuorekkaalla ilmeellä ja mukavan tuntuisella fleecemateriaalilla. Kaksisuuntainen vetoketju edessä ja kauluksen vetoketjussa suoja ettei tartu parta kiinni. Materiaali on kolmiulotteista fleeceä. Harjattu materiaali antaa takille makean ilmeen 3D-kuviolla ja on joustava, mukavan tuntuinen ja lämmin. Softshell-materiaali hihoissa, hartioilla ja selän alaosassa lisää kestävyyttä. Kainaloissa ei ole softshelliä, jotta hengittävyys olisi parempi. Takissa on paljon tilaa painatuksille ja sopii niin työhön kuin vapaa-ajalle, Ovh tälle takille yli 140€ - tästä nyt huomattamavasti edullisemmin :)

Lisätietoja valmistajan sivuilta: https://www.blaklader.fi/fi/tuote/59422536-neulottu-softshelltakki#9099

Maksu tililleni tilisiirrolla/mobile paylla 3 vrk sisällä huudosta jonka jälkeen tuote lähtee pikaisesti joko kirjeenä tai hyvin pakattuna huutopakettina postiin tuotteen koosta riippuen, huutopaketin noutopisteeseen en pysty vaikuttamaan vaan se tulee automaattisesti lähimpään noutopaikkaan. Useampi tuote samoilla toimituskuluilla, kysy kuitenkin lopulliset toimituskulut ennenkuin maksat. Myös nouto onnistuu ennakkoon sovitusti, käteismaksu tasarahalla.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


34 €
Ilmoitus on sulkeutunut 25.5.2024 21:05
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.