Kuvaus

Blackie the Pirate (italiaksi Il corsaro nero) on komediaelokuva Terence Hillin ja Bud Spencerin kanssa vuonna 1971, mikä on epätavallista siinä mielessä, että suositulla tiimillä on vähän aikaa yhdessä.

Kapteeni Blackie (Terence Hill) on pahamaineinen merirosvo, joka saa tietää espanjalaisen kullan lähetyksestä kohdatessaan Don Pedron (George Martin). Hän suunnittelee suunnitelman tämän aluksen ja sen kullan löytämiseksi. Hänen kilpailijansa on Espanjan siirtokunnan varakuningas.

Hän menee Tortugaan (merirosvokunta), jossa Montbarcilla, DeLussacilla ja Skullilla (Bud Spencer), kolmella muulla merirosvokapteenilla, on eri versiot kultaa koskevista tapahtumista; Montbarc myy kaksi vankia espanjalaisen fregatin kaappaamisesta. Don Pedro tunnistaa varakuningas vaimon, ja Blackie ostaa hänet. Kuitenkin Skull tietää myös, kuka hän on, ja yrittää tehdä sopimuksen. Blackie kieltäytyy, ja Skull tekee sopimuksen kahden muun merirosvokapteenin kanssa suunnitellakseen Blackiea vastaan. Blackie onnistuu välttelemään ja pakenemaan kolme muuta ja pääsee San Luisiin, missä hän löytää kultaa koskevan salaisuuden. Kun hän palaa alukselleen, kolme muuta merirosvoa ovat ottaneet sen kiinni, ja he aikovat käyttää sitä suunnitelmaansa. Kallo ottaa heidät vankeiksi, joissa hän vaatii edelleen sopimuksen tekemistä tai kiduttamista tiedoksi.

Blackie onnistuu vapauttamaan miehistönsä, mutta menettää aluksensa "Fury". Kallo on hänen vanginsa, ja hän käyttää nyt Skullin laivaa "Erebusia" saadakseen kultaa.

Tekstitys löytyy suomeksi ja ruotsiksi

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 37 vrk 16 h
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4,95 € Sulkeutuu 37 vrk 16 h

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.