Kuvaus

Kuvan kolme kovakantista Bert-kirjaa.

Kirjassa Villi ja vapaa pieni "särö" kannen alalaidassa, näkyy kuvassa

Bertin urotyöt

Rakkaus saa Bertin tunteet niin kuumiksi, ettei niitä viilennä edes kesätyö jäätelöpoikana
Bert täyttää 14 ja sen kun miehistyy. Hänen leukaansa komistaa jo pari partahaiventa; toisen voi likimain kiertää sormen ympäri ja toisen voi nähdä kirkkaassa valossa – ainakin melkein.opot ovat Bertille tietysti tärkeitä, mutta tärkeintä hänen elämässään on kuitenkin uskomattoman upea Emilia.
Uudenvuodenpirskeissä Bert on niin Emilia lumoissa, että on valmis vannomaan tälle ikuista uskollisuutta. Kotimatkalla hän kuitenkin näkee nakkikioskilla hyvännäköisen tytön, jonka katse on jotenkin erityisen vetoava… Äh, uudenvuodenlupaukset ovat tosi typeriä!

Bertin tunnustukset

Bert tuntee itsensä jo melkein mieheksi: viisitoistavuotisparatiisi on aukeamassa Bertin odotettu 15-vuotispäivä on ovella, ja sen jälkeen kaikki toiveet taatusti toteutuvat. Saa pärisytellä mopolla hirviomäistä 35 kilometrin tuntivauhtia ja kuherrella tyttöjen kanssa niin paljon kuin sielu sietää. Aikuisuuden vahvistaa rippikoulu: konfirmoitujenhan on sallittua naukkailla viiniä ja tiirailla tyttöjä peräti Herran huoneessa. Tulevaisuus näyttää Bertin mielestä ihanalta – siihen synkkään päivään saakka, jona suloinen Emilia jättää Bertin!

Bert, villi ja vapaa
Kuusitoista vuotta ja miehuus alkamassa – mutta Bertin huolet eivät lopu Bert odottaa kuumeisesti 16-vuotissyntymäpäiväänsä. Suukkosaldo ei kertakaikkiaan enää voi jäädä nollaan. Aikuistuminen alkaa kuitenkin masentavissa merkeissä. Vanhemmat jatkavat riitelyään, ja seurustelu Nadjan kanssa sujuu niin ja näin. Sen sijaan työharjoittelu lastenklinikalla on avartava kokemus. Ajattelemisen aihetta antavat myös isoäidin rakastuminen sekä setä ja hänen amerikkalainen morsiamensa, jotka kutsuvat Bertin New Yorkiin. Lopulta Bert löytää jälleen uuden ihastuksen kohteen...
 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 85 vrk 2 h 16 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 85 vrk 2 h 16 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.