Kuvaus

Laurent Belluard - Philippe Poulet: Snowboard Passion. Préface de Karine Ruby.

  • Hachette, 1999: kovakantinen ranskankielinen kirja, kuvakannet, 191 sivua, runasa värikuvitus, koko hieman isompi kuin A4
  • hyväkuntoinen kirja
  • Huutonetin kuva kirjan sisältä: kuvasarja joka esittää hyppyä askel askeleelta
  • HINTA: 2 euroa + toimituskulut 7 euroa = 9 euroa (HUOMIO: Samaan pakettin saa halutessa muitakin saman myyjän kirjoja ilman muita toimituskuluja)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Lumilautailun tekniikkakirja, jonka esipuheen on kirjoittanut tunnettu ranskalainen lumilautailija Karine Ruby:

 

Karine Ruby (1978 – 2009) oli ranskalainen lumilautailija joka voitti kaikkien aikojen ensimmäisen lumilautailun suurpujottelun olympiakullan Naganossa 1998. Hänellä on myös kuusi maailmanmestaruutta. Ruby kuoli kiipeilyonnettomuudessa Mont Blancilla 31-vuotiaana.

Kirjassa esitellään lumilautailun tekniikkaa perusasioista mitä vaikeimpiin temppuihin. Teksti on ranskaksi. Havainnolliset kuvat esittävät hyppyjä askel askeleelta kuvasarjoina (katso esim. huutonetin kuva).

Hyppyjen nimet ovat myös ranskaksi melko kansinvälisiltä kuullostavia, esim. Ollie, Tail grab, Backside air, Indy, Mute Japan...

hakusanat: lumialutailu snowboard big-ari Suoer-G Half-pipe Suurpujottelu freeride freestyle lumilautailun oppikirja

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 83 vrk 15 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2 € Sulkeutuu 83 vrk 15 h 36 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.